Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom azt kérte maszturbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt kérte maszturbáljak előtte?!

Figyelt kérdés

Még sosem csináltunk ilyet, de nincs ellenemre.

Azt mondta kíváncsi rá és szívesen megnézné én hogy izgatom és kényeztetem magam.

Én simán benne vagyok, csak a kérdés, hogy hogy kezdjek neki? :D

Szerintetek melyik ajobb?

Ha jön, leültetem és egy vetkőzést ejtek neki (nagy póló+ bugyi a pizsim), vagy

mire jön, már feküdjek meztelenül az ágyban és mondjam neki, hogy üljön le és csak folytassam? :D

2017. jan. 1. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne nekifeküdve várd. Kell hozzá hangulat és neked sem biztos, hogy durr bele a közepébe azonnal kívánatos leszel. Kezdjétek el együtt és aztán fogd vissza őt, csak nézzen. Húzd az agyát és ha már nagyon nem bírja "segíthet", jó lesz a vége, hidd el.
2017. jan. 1. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
legyen sima előjáték... aztán kötözd ki! utána kezdj el maszturbálni... ő persze nem érhet hozzád se saját magához közbe. így a legizgalmasabb sztem :)
2017. jan. 1. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Ilyet még sosem kért férfi nőtől...nem is tudom, hogy kéne nekikezdened, talán végy fel egy ballonkabátot, alá persze semmit, majd tégy úgy, mintha kimennél a szobából, mint Columbo....fordulj vissza, dobd le magad az ágyra és tárd szét a kabátod. :D A többit pedig már vágod...
2017. jan. 1. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy hogyan kezded. Ha sokat készülsz rá akkor lesz a legrosszabb, legeljátszottabb.
2017. jan. 2. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!