Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regota baratnoje van es velem csak szexelni akar?
Kb 2 hete volt egy filmezos randim a sraccal, nem volt szex. Komolynak es normalisnak tunt. Facebookon nem vagyunk ismerosok, csak messengeren beszelunk +megvan a szama is. A randi masnapjan bejeloltem, de nem jelolt vissza es meg aznap visszavontam a bejelolest.
Aztan irt karacsonykor kellemes unnepeket kivant es tegnap is irt.
Arra gyanakszom, hogy baratnoje van:
A facebookon tobb info nyilvanos rola, pl latom h 2014-ben kitette h 2009 ota kapcsolatban van. Technikailag nem tudom hogy mukodik, de ha azota lezarodott a kapcsolat, csak mondjuk az az eletesemeny nem nyilvanos, akkor latom h xy-al kapcsolatban volt, de mar egyedulallo? Nem tudom...
Viszont ha 2009 ota egyutt van vele, akkor ilyenkor mar ossze szokas koltozni, nem? A lakasan nem talaltam noi cuccot, kupis szingli lakasnak szingli.
Elvileg a munkaja miatt nagyon elfoglalt, ez hiheto, mert ha rakeresek a neten, akkor latszodik, h a szakmajaban eleg hires es elismert.
A csaj facebookjan semmi sem nyilvanos, linked in-en latom h mit dolgozik, de ennyi.
Lenyeg a lenyeg, milyen tipikus jelei vannak h egy pasi ugy ismerkedik, h kozben kapcsolatban van?
Nem biztos, hogy lenne több nyilvános info. Nem mindenki posztol ezerrel romantikus képeket. Pl. Én se. A munkám miatt nem tehetem. Az fb-n egy olyan képet vagy infot se találsz rólunk.
Kérdező: talán kérdezd meg, s kiderül.
Elotte nem akarom tulreagalni, h rakerdezzek nala :D
Van jopar nyilvanos kepe, igazabol azt is neztem h az a csaj likeolta e oket, de ugy 5bol 1et.
Annyi meg, hogy azt mondta h joideje nem filmezett senkivel.
Lehet akkor ez inkabb facebookos technikai kerdes, h az eletesemenyek hogy latszodnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!