Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debreceni lányok sokkal prűdebben állnak hozzá a szexhez?
Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 12:06
11/20 anonim válasza:
Kamu.
Ha volt szerencsém itt debi lányokhoz azok vagy 15 évesek és persze egy 27 évessel nem akartak szexet,vagy húszonévesek de meg sem mondják hogy mi a gondjuk csak pár levélváltás után egyszercsak nem válaszolnak.Vagy rájuk jön hogy hát ők neem,neem mégsem olyanok,hogy tudna utána tükörbe nézni stb.😄Holott előre meg volt beszélve a hosszabbtávú laza kapcsolatot.
27f
13/20 anonim válasza:
Menj el buliba barátom, mindig meg lehet húzni 2-3 lányt alsóhangon. Múltkor WIM-en az egyik csaj rosszul volt, vettem neki egy vizet, cserébe megdughattam, másnap rámírt, hogy meg akarja hálálni amiért segítettem neki. Lehet nem emlékezett. :D
14/20 anonim válasza:
Ezt meg honnét vetted. Én határozottan nem vagyok prűd. ;)
15/20 anonim válasza:
Igen! Mert Debrecen, és mi akik benne élünk, különlegesebb emberek vagyunk! És nem akarunk mindenféle vidéki tahóval ágybabújni mindenáron! Szeretjük az értelmet, a kultúrát. Nemhiába cívisváros! Sajnos vannak a világon sokan, akik nem Debreceniek! Gondolom Te sem!
16/20 anonim válasza:
Volt dolgom debreceni novel de nem volt az sot..:D
17/20 anonim válasza:
elég gáz lenne, ha ott lennének prűdebbek, hiszen ott van a jó debreceni virsli
18/20 anonim válasza:
17-es: nem a Debreceni Párosra gondoltál?
Mert az kolbász... és valóban kettő... és mindkettő szuper :XD
19/20 anonim válasza:
Köszönöm a javítást, ilyen esetben főleg nem érteném, hogy egy pároskolbászos városban prűdek a leányzók :D
20/20 anonim válasza:
Nem prűdek...
Nagyon nem prűdek...:)
Kolbászrajongók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!