Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális? Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én egy fekete bőr fiú vagyok és nekem köztudottan nagyobb a péniszem mint az átlag és már sokszor ciki helyzetbe kerültem mert a nap nagyrészében merevedéssel küszküdök mit tudok ez ellen tenni

2016. dec. 30. 03:53
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
black salami
2016. dec. 30. 04:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, normális. Ha nekem is nagy farkam lenne itt ülnék a gép előtt hajnali 4 órakor és azt kérdezném tőletek, hogy mit csináljak ? :DDDD

Kamu az egész!!!!

2016. dec. 30. 06:14
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 azt hittem azt fogod kihozni belőle, hogy ha neked is nagy lenen a farkad, te is tuti fekete lennél :D
2016. dec. 30. 06:19
 4/9 Krukutyán Levente ***** válasza:
49%
Bíz a zsigereidben, a farkad utat mutat neked a paradicsomba, csak kövesd az irányt mit kijelöl vala a hatalmas nemesi kakaós dorong.
2016. dec. 30. 06:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Segíts magadon, Isten is megsegít
2016. dec. 30. 08:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Most nem tudom, hogy irigyeljelek, vagy sajnáljalak..

Amúgy valószínűleg kamu az egész...

2016. dec. 30. 10:17
 7/9 MANDINGO ***** válasza:
Türd hátra,a kupakot meg pattints be a lukadba bro.
2016. dec. 30. 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy ha nagyon zavar, akkor vágd le
2017. jún. 22. 02:46
 9/9 anonim ***** válasza:

kamu

amúgy ha nekem áll és látszik, és egy nő megnézi, engem csak még jobban felizgat... hiszen miért nézné ha nem jön be neki?

2017. jún. 22. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!