Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még hozzám hasonlóan fura emberek akik szexmániásak de ugyanakkor félnek a nemibetegségektől?
Annyi mindent kipróbálnék, annyira vágynék arra, hogy csodálatos szexuális élményekben legyen részem, de egyfelől már azzal elrontom a hangulatot sok csaj szerint, hogy szeretek lezuhanyozni előtte, illetve gumi nélkül csak és kizárólag friss STD szűrős papírral vagyok hajlandó, meg ott a HPV, ami ellen a gumi sem véd.
Nagyon rossz ez így, mert így marad a plátói szexmánia. Pszichodokinál is voltam, ő azt mondta, hogy mivel túlzásokba nem esek, ez nem számít pszichiátriai esetnek, az átlagnál jobban ügyelek a betegségek elkerülésére, de ő személy szerint örülne neki, ha az emberek többsége így gondolkodna, mert ezek tényleg reális veszélyek.
De hát ezzel nem megyek semmire, mert amúgy is nehéz bevállalós csajokat találni, akiknél nem áll meg az élet a misszionárius póz meg maximum a kölcsönös orálon túl, hát még ha olyat is szeretnék, akiktől nem kapok el semmilyen nemi betegséget ami esetleg gyógyíthatatlan is.
Van valaki hasonló helyzetben?
Van. Én is hasonló helyzetben vagyok. Gumi nélkül soha nem szexelek senkivel. És a szex előtti zuhany is alap. Nem értem miért voltál ezzel pszichodokinál, ezeknek a dolgoknak teljesen normálisnak kellene, hogy legyenek.
3o N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!