Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiggyem hogy egy pasi tényleg csak azért fizetne hogy a wcjebe kak. Aljak és ott hagyjam neki? Vannak ilyenek vagy ez csak valami hülyéskedés lehet?
Ezt írta:
A Nagydolog pedig direkt jotekony hatasu: tele van rosttal, vitaminnal, hasznos belflora bacikkal, es jollakat nagyon, de nem hizlal.
Mikor hosszabb ideig nincs Lany erre, csunya pocakot szoktam ereszteni a "normal" kajaktol.
Regen volt egy Salmonella fertozesem romlott eteltol, akkor a gyogyszerek agyonvagtak a sajat belbaci floramat. Fajdogal a hasam sokat, de ha igy egy Lany gyart nekem rendszeresen, minden helyreall a lany jotekony belbakteriumaitol, es tok jol vagyok
Hány éves vagy?
Hát, szerintem inkább felejtsd el. Ismered, vagy csak itt keresett meg?
Szerintem csak játszani akar vele, neki ez okoz örömöt, h tudja milyen ízű, szagú ami kijön egy csinos lányból. Mit fog tenni vele? Mint mondta, megeszi. Meg magára keni, kiveri vele, mintha téged dugna fenékbe és kakis lenne utána a farka.
H máshogy nem kaphat meg, így akar.
"A normális széklet átlag 65-70 százalék vizet, 12-18 százalék zsírsavat, epesavakat és 10-25 százalék szervetlen alkotórészt (magnézium, kalcium, foszfor, vas) tartalmaz. Színét az epefesték (bilirubin) lebomlási terméke, a szterkobilin adja. A széklet lényegében tápanyagmaradványokból, baktériumokból, az emésztőnedvekből és a bél nyálkahártyájáról levált hámsejtekből áll. Egészséges emberek esetében tápanyagmaradványok benne alig találhatók, kivéve, ha a táplálék nagyobb mennyiségű emészthetetlen alkotórészből áll. A baktériumok a széklet szárazanyag-tartalmának 9 százalékát teszik ki."
Ettől lesz szerinted tényleg egészséges? Nem lennék a baratnője! "Isteni volt az ebéd, Drágám! Gyere, kapsz egy csókot! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!