Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiús lányok, akik egyébként heteroszexuálisok?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejönnek az ilyen lányok, de az összefüggés az, hogy általában leszbikusok..2016. dec. 28. 22:10
11/12 anonim válasza:
Külsőre vagy belsőre fiús lányokról szól a kérdés?Nekem pl. nőies az alkatom,hosszú a hajam,sminkelek,a körmöm is festem,ugyanakkor fiúsan öltözöm,és az erősen férfias dolgok érdekelnek.Leszbikus nem vagyok,csak biszexuális. 21/L
12/12 anonim válasza:
Kinek mi a fiús.. eléggé tág fogalom..:)
Néha az vagyok néha nem. Ja és hetero :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!