Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehet megállapodni a szexben ha az egyik fél olyat akar ami a másiknak fáj?
Figyelt kérdés
Most konkrétan az análra gondolok. A párom szeretné de én egyszer régen próbáltam és fájt. Egyáltalán nem is értem miért jó ez neki,amikor nekem fájna? Miért egy év után beszélt erről meg összeköltözés után amikor én mindig mondtam,hogy ezt sohasem fogom csinálni?2016. dec. 28. 13:13
11/15 anonim válasza:
Vagy szimplán nem akarja, hogy seggberakják, ezen mit nem vagytok képesek felfogni? Mindenki mást szeret, durva, hogy ennyi ész kell ehhez is, hogy felfogjátok.
12/15 A kérdező kommentje:
Nincsennek mazohista hajlamaim,és nem görcsöltem rá elsőre sem. De ami rossz,arra nem fogom azt mondani,hogy jó. Más csinálhatja felőlem ha tetszik neki, de mivel nekem fáj nem fogom. Azt nem értem mennyire tisztességes ezt ilyenkor közölni velem úgy hogy tudta az álláspontom.
2016. dec. 28. 14:58
13/15 anonim válasza:
Azért az elég gáz, ha mással csináltad de vele kipróbálni se vagy hajlandó.
14/15 anonim válasza:
a fiúk többsége magasról tesz rá, ha fájdalmas vagy nem jó a partnerének, amit csinál, ezt szerintem szokd meg....
15/15 anonim válasza:
Kemény életed lehet, ha már a fiúk többségén túl vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!