Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok kutyapóz közben ti se vagytok képesek arra, hogy levegyetek a szemetek a popsirol?
Figyelt kérdés
Úgy értem gyakran meg kell állnom h ne süljek el hamar, valamint imádom masszírozni a popsilyukát a lánynak, néha megállni és benyalni, amit sokszor furcsán néznek, de egyszerűen imádom. Lovaglás közben is markolni a popsit, masszírozni a lyukat,ha már csak kicsit hozzáerek beleremegek. Veletek is így van?2016. dec. 28. 10:35
1/5 anonim válasza:
Egy formás popóról nehezen tudom levenni a szemem. Kutyában különösen.
2/5 anonim válasza:
Én imádom nézni a hátukat, hogy hogy mozog, hogy élvezkedik, a hangjukat hallgatni ahogy önkénytelenül gyakran nem bírják megtartani magukat az élvezkedéstől.
Az egész szép dolog.
3/5 A kérdező kommentje:
Persze hát is meg minden ahogy vissza néznek hátra, de mégis inkább a popsi látványa amit nem bírok sokáig :-P
2016. dec. 28. 10:44
4/5 anonim válasza:
2. vagyok megint.
Kérdezősrác, ha ahogy rámarkolsz közben széthúzod, és keményen marokra fogva te mozogsz, dughatod vagy fél órát, és nem sülsz el.Csak ne gyorsan, hanem lassabban de erősebben nyomd.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy sokszor ne bírnám, csak mikor nagyon premier planba van,ráadásul ha világosban csináljuk, olyankor nehezebb
2016. dec. 28. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!