Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az, aki mástol tanult vagy mást tanított már meg masztizni? Hogy történt?
Figyelt kérdés
Ki hogyan tanult meg önkielégíteni? Másoktól? Ti tanítottatok másokat?2016. dec. 26. 18:10
1/12 anonim válasza:
Egyik idősebb barátnőm tanított meg, továbbiért priviben
2/12 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen, a részleteket szintén nem mesélném el nyíltan, de ha érdekel, írj.
3/12 anonim válasza:
Volt egy udvarlóm és vele pettingeltem először.. Az elött sose nyúltam úgy magamhoz.. Úgy csináltam Ahogy Ő akkor és sikerült el érni azt amit Ő fura volt de jó..
4/12 Lenrok79 válasza:
engem az unokatesóim tanítottak meg...
5/12 anonim válasza:
nem merem kiirni kitől tanultam 20 f
6/12 anonim válasza:
Két osztálytársamtól tanultam meg, akikkel egy szobában laktam egy nyári táborban.
Később pedig én tanítottam meg az öcsémnek, mikor már nagyon kíváncsiskodott és nyaggatott ez ügyben.
7/12 anonim válasza:
Én egy osztálytársamtól tudtam meg 13 évesen, hogyan kell csinálni,neki meg a bátyja tanította a technikát.
Persze olyan is volt, akinek én segítettem elsajátítani vagy tökéletesíteni a maszturbálás technikáját. (Harmincas F)
8/12 rajcsáwoh95 válasza:
Engem Apu tanított, amikor az új mostohaanyám beköltözött... jó volt az alapanyag.
9/12 anonim válasza:
Én tanítottam :)
Ha érdekel írj privátban
10/12 anonim válasza:
Tanítani több lányt is megtanítottam már, de nem masztizni, hanem arra hogyan kell jól és egy pasinak is élvezetesen csinálni a franciázást. Állítólag elég jó érzékem van ehhez, de persze vannak kellékeim is, amik segítenek az elméleti résznél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!