Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mivel dugjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mivel dugjátok a pasitokat? Vibrátor, felcsatolható? Mérete? Linket esetleg róla? Én is dugni akarom a páromat.28/N

Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Azta hát a párod igazán "szerencsés"...
2016. dec. 25. 20:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Felcsatolhatóssal próbáld meg, de biztosan benne van ő is?
2016. dec. 25. 21:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én egy kis análkúpot próbálok ki először.
2016. dec. 25. 21:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Már meg van beszélve, csak nem tudom milyet/ és mekkorát. Jobb ha rezeg nem? Kötözve fogom.
2016. dec. 25. 21:03
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
én nem szoktam megdu,gni a pasimat..:D eléggé furán hangzik..
2016. dec. 25. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
remélem utána ő is megdugja a kis fenekedet, úgy hogy csak úgy beleremegsz :D
2016. dec. 25. 21:08
 7/12 mikeXxX ***** válasza:
54%
A megfogalmazás jó volt pasid de hogy nem Férfi az tuti :D !
2016. dec. 25. 22:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint első alkalommal még ne akard megdugni. Az a fontos, hogy az első élménye mindenképp pozitív, jó emlék legyen, különben elmehet tőle a kedve. Ugyanakkor neked sem árt kitapasztalni, hogyan kell élvezetesen csinálni. Éppen ezért azt tanácsolnám neked, hogy első alkalomra az egyik mutatóujjad bőven elég. Először tapintsd ki a prosztatáját, és ahelyett, hogy ki-be húzgálnád az ujjad, masszírozd, nyomkodd. Ha izgatod közben a farkát és megfeszül a teste, akkor egy pontot igazán keménynek érezhetsz, na az lesz az. Bár nem kötelező, előtte beöntéssel megtisztíthatja magát. Tapasztalataim szerint sokkal könnyebb ellazulni és átadni magam az érzésnek, ha tudom, hogy semmi rossz nem történhet.

Ha később szeretnél valami dildót vagy vibrátort is bevonni a játékba, figyelj arra, hogy előtte kellőképp ki kell hozzá tágulnia. Ha hosszú a játékszer, arra is figyelned kell, hogy igazából két záróizom van, egy külső, de van még egy belül - a belsőt is el kell hozzá lazítani. Síkosításhoz én mindenképp olajat használnék, például olívaolajat vagy olaj alapú síkosítót, amennyiben a játékszer anyagának nem árt.

Csak zárójelben jegyezném meg, ha ügyes vagy, adhatsz rá erényövet, így csak úgy élvezhet el, ha megdugod őt. Ez persze nem olyan egyszerű, de ha érdekel, leírhatom, hogyan lehet megcsinálni.

23/F

2016. dec. 26. 01:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerinted jobb elvenni egy életre tőle a kedvét, vagy az elsőn nem b aszod szét a seggét 30 centissel, mert nem vagy idióta ?

Gondolkodj már. 28 éves létedre elég gyerekes és felkészületlen vagy.

2017. jan. 3. 18:05
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
:"DD könny és nevetés
2017. jan. 3. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!