Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalom, Hogyan készüljek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Darknickey1996 kérdése:

Első alkalom, Hogyan készüljek fel rá?

Figyelt kérdés
Szóval ittvan mindjárt az újév és eljön a fium hozzám ünnepelni. Emlitette ,hogy ha szeretném (mert ő igen) lefeküdhetnénk. Énis szeretném de mivel első alkalom nemtudom ,hogyan készüljek fel rá? Ha mégis beleegyezek micsináljak abban a helyzetben? ui: gumi nélkül akarjuk neki is meg nekem is első alkalom. (fogamzásgátlót nemszeretnék szedni) megoldható ez?
2016. dec. 24. 12:19
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nemszeretnék gyereket!
2016. dec. 24. 13:28
 12/34 anonim ***** válasza:
73%

ne foglalkozz velük kérdező. Retardált a nagy része akik felsőbbrendűnek képzelik magukat.

Nyugodtan szexeljetek ha már úgy érzed hogy te is akarod.

Viszont amit tudnod kell:

- Érdemes pettingeléssel kezdenetek.

- Ha ezen már túl vagytok akkor jöhet a szex. Viszont tényleg csak óvszerrel. A te érdeked, neked lesz belőle probléma.

Ha becsúszik a baj akkor hogy tisztában legyél az árakkal:

Eseményutáni tabletta: 7.000ft

Abortusz: 30.000ft

Abortusz gyógyszer Ausztriában: 150.000ft

2016. dec. 24. 13:29
 13/34 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó, azt kihagytad, hogy a gyerek pedig több millió.

Egyébként kérdező, ha tényleg 20 éves vagy, hogy a pcsába lógtál el annyi biológia és felvilágosító óráról, ami elmondja, hogy hogy keletkezik a gyerek?

Ha ennyit nem tudtok, ne szexeljet

2016. dec. 24. 13:37
 14/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet^^
2016. dec. 24. 13:38
 15/34 A kérdező kommentje:
Persze tudom,hogy lesz a gyermek.Csak sokat hallottam barántőimtől,hogy ők az első alkalmukat gumi nélkül csinálták és nemlett semmi bajuk,mert a fiu kivette a farkát mikor úgyérezte,de mivel hallotam ,hogy a válladékban is van sperma elbizonytalanodtam
2016. dec. 24. 14:01
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látom a barátnőid is ugyanarra a biosz órára jártak. Persze, hogy megoldható a védekezés nélküli szex, csak karácsonyra kérd a nagy utónévkönyvet.
2016. dec. 24. 14:25
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem negativ válaszokat kértem de azért kösz.
2016. dec. 24. 14:33
 18/34 anonim ***** válasza:
Az egy dolog mit kértél, de láthatóan nem sok fogalmad van a szexről és a következményeiről. Remélem nem nekem kell férfi létemre elmagyaráznom, hogy van egy olyanod, hogy ciklus. A ciklus különböző stádiumaiban, a teherbe esés valószínűsége változik. Ha pont peteéréskor szexeltek védekezés nélkül, jó esélyed van a teherbe esésre. Akkor is, ha kiveszi mielőtt elmegy. És mi van, ha nem húzza ki időben?
2016. dec. 24. 14:44
 19/34 anonim ***** válasza:
52%
Édes Istenem ,de ostoba vagy kérdezö. Persze csináld nyugodtan gumi nélkül ,lehetőleg terhes is leszel!!/ Tudtad az előváladék is tartalmaz spermiumokat,te nagyon ostoba!! A nők 99% százaléka így lesz terhes. Aztán majd jöhetsz ide rinyálni. Látom a kövi kérdésed jövöre ,jaj a pasim nem vette ki időbe lehetek terhes??! Te tényleg ennyire ostoba???! Csináld csak egész nyugodtan gumi nélkül,aztán egyedül maradsz a gyerekkel!!!
2016. dec. 24. 15:24
 20/34 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy negativ válszaktól kiméljetek;)
2016. dec. 24. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!