Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek fontos az anális szex? Baj ha nem engedi a lány?
Figyelt kérdés
Igazából csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést :) nálam az anál semleges bár jobb ha nincs...
17/L
2016. dec. 24. 01:13
11/21 anonim válasza:
Nem baj. Amúgyse normális dolog egy segglyukat b-szni, aki ilyenre vágyik férfi létére, abban van egy adag buzgárság.
13/21 anonim válasza:
Punci jobb nem is értem az anál mániát. 28F
15/21 anonim válasza:
Azért nem rossz, ha lehet csinálni. 31F
16/21 anonim válasza:
Nem fontos! Nem érdekel! Nem izgat! Filmen sem nézem!
A méretem miatt különben is fájdalmat vagy sérülést okoznék a lánynak.
17/21 anonim válasza:
nem fontos. mármint rendszeresen nem szükséges, de azért ne zárkózzon el teljesen a dologtól!
18/21 anonim válasza:
Nekem fontos, igénylem. Hosszú távon olyan lánnyal tervezek aki engedi.
19/21 anonim válasza:
Én szeretem az anál szexet mert kicsit más és érdekesebb de sokkal jobban szeretem a puncit. Nekem átlagos a farkam és nem okozok fájdalmat sem. Volt egy barátnőm ő szerette az anált és mindig megengedte és szerettem is vele és nekem az ujjával csinálta. De most annyira vágyom is egy kis franciára és ha kenyeztetnék egy lányt.
20/21 anonim válasza:
16-Os milyen az a méret mégis? Irj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!