Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok kefélni a 65 éves nagynénivel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek miért van az, hogy annyira vonzódok a vörös hajú nagynénihez, hogy már az betegesen perverz, s már dugni szeretnék vele. Már az álmaimban is azt látom, hogy szexelek vele, s a végén teljes orgazmus és creampie történik. Bármi tanács rá?2016. dec. 23. 22:20
2/10 anonim válasza:
Mondd neki, hogy hoztál neki egy hókiflit és szeretnéd, ha megkóstolná XD
3/10 anonim válasza:
Ő is folyton rád gondol. Csak nem hiszi el, hogy ez lehetséges.
4/10 anonim válasza:
Próbáld ki, lehet hogy tudna egy-két fogást mutatni neked a nagymama! Biztos vagyok benne hogy sok évtizednyi kúró-tapasztalat áll mögötte.
5/10 anonim válasza:
Nyalással kezdd! Aztán majd elmegy a kedved a látottaktól, illatoktól. 😊
6/10 anonim válasza:
Azért akarsz mert idétlen vagy felszedni, össze jönni valakivel. Ha értenél hozzá nem irtad volna ki.
7/10 anonim válasza:
Mert egy beteg állat vagy azért!
8/10 Krukutyán Levente válasza:
Mi sem természetesebb, mint creampieozni a 65 éves nagynénit. Csapj le rá !
9/10 anonim válasza:
Én làttam màr idős nő nemi szervét(rokonét),nem volt sem ronda sem büdös,elképesztő milyen baromsàgokat tudnak írni egyesek...
10/10 anonim válasza:
Mert valószínű,hogy gusztán néz még ki. Engem 16 évesen el tudott csábítani a 62 éves szomszédasszony,ahogy napozott a kertjükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!