Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A16/4cm kicsinek, vékonynak számít lányok?
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 22:09
11/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy akkor nem szoktam kérdezgetni. Viszont amiket itt olvasgatok abból nagyon úgy tűnik hogy kicsi. Azt én se mondanám egy lánynak,hogy bocs de tikitakizik benned a farkam! Én akkor is azon lennék,hogy neki jó legyen és nem azon hogy lealázzam.
2016. dec. 23. 23:53
12/15 anonim válasza:
Nekem teljesen jó méret lenne :)
Az itteni negatív emberekkel ne foglalkozz, nagyrészt a frusztrációjukat élik ki azzal, hogy másokat bántanak, semmi alapja nincs annak, amit mondanak.
13/15 Krukutyán Levente válasza:
Jaj hát ez GYK... 185cm nél és 20+ centinél kezdődik az átlag pasi. Ez a hely a realitás egy eltorzult modellje, ami felettébb szórakoztató. Ne vonj le messze menő következtetéseket innen.
14/15 kivancsifancsii válasza:
Nekem is ekkora. Örülök a válaszoknak :D
16/f
15/15 anonim válasza:
Jobban jártál, mint egy 12/3,5cm-el selejttel. Én emiatt rengeteget csalódtam és szenvedtem. Ez tényleg kicsi, semmire sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!