Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akarok lefeküdni a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok lefeküdni a barátommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először is hosszú lesz.

A barátommal idén október elseje óta vagyunk együtt. Ő 21 én 20 éves vagyok.

Félek hogy kihasználna engem, mert egész nyáron kavartunk (pettingeltünk, illetve nekem akkor volt barátom vele volt szex is és miatta nem lehettünk együtt) és közben ő egy másik lánnyal is kavart, ezt titkolta, utólag derült ki. Utólag az is kiderült hogy ez a lány is csak a pettinget engedte neki..

Aztán én szeptemberben elhagytam a volt barátomat és összejöttem a mostanival. A lánynak tudtára hoztam hogy járunk, kikészült és többet nem volt kíváncsi a pasimra. Viszonylag jól megvagyunk azóta viszont a vaginális szexet nem engedem neki mert félek hogyha megengedném akkor ki tudna használni. Azon kívül mindegyhogyan kielegítem. Kéz, száj akkor amikor kéri néha anált is engedem bár az nem a kedvencem és az ritkán van..

Szerintetek pinába meddig ne engedjem? Ő azt mondta vár rám amíg én is akarom, de idézem: ,,azért már jó lenne".

Bunkó válaszok nem érdekelnek, csak építő jellegű hozzászólást várok!!

2016. dec. 23. 10:46
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
69%

érdekes vagy. punciba nem engeded, de análba igen?!

:D

sokaknál pont fordítva van, hogy az anált nem engedik, csak sok sok bizalom után.

jól írta itt valaki: én is úgy vagyok vele, hogy oké udvarolok egy lánynak de a 4-5 randin legkésőbb szexre kerüljön a sor. Ha nem, nyilván nem riadok meg, csak átértékelem, hogy lehet hogy mégsem izgatom annyira őt.

de az hogy hónapokig "várok" rá, nekem nem menne.

25/F

2016. dec. 23. 11:35
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

"Kedves utolsó! Hogy 4. 5. randi után szex?? Hát szép kis gondolkodásmódot tudhatsz magadénak.. Szerencsére eddig még nem hozott össze a sors ilyen és ehhez hasonló férfinemű egyeddel (pasinak nem neveznélek)"

Az én gondolkodásmódom teljesen egészséges.

De ne aggódj, olyan kaliberű férfi, mint én, soha az életedben nem fog szerepet játszani (semmilyen szempontból: sem kinézetre, intelligenciára, szexuális kultúrára, egzisztenciára stb. nézve), úgyhogy ne izgulj, nem keresztezzük egymás útját. ;)

2016. dec. 23. 11:40
 13/41 A kérdező kommentje:

A kérdésem nem kamu! Valódi problémarol van szó..

És azért nem engedem neki oda mert egyértelmű tény hogy a pasiknak ott a legjobb. És ameddig sanszos az hogy csak kihasználna, addig legyen túlságosan elkapatva;)

Ha valóban miattam és nem a szex miatt van velem amire vár akkor szépen majd kivárja azt az egy évet ha pedig nem, akkor azt hiszem hogy mindkettőnknek könnyebb lesz egymás nélkül.

Akik normális választ írtak azoknak ment a zöld kéz akik nem nekik a piros. Köszi!

2016. dec. 23. 11:41
 14/41 A kérdező kommentje:
*Addig ne legyen -csak félreírtam. XD
2016. dec. 23. 11:42
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gond, hogy nem engeded punciba. Majd összejár emiatt mással a pasid, persze titokban.
2016. dec. 23. 11:56
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek pinába meddig ne engedjem?"

oké, vagy egy irtózatos nagy paraszt vagy, vagy troll srác.

2016. dec. 23. 11:57
 17/41 A kérdező kommentje:
Haha azt kétlem mert ellenőrízgetem a tudtán kívül. Meg ő szeret engem és nem esne jól neki mással. De ti tudjátok.;)
2016. dec. 23. 11:59
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret téged és nem esne jól neki mással akkor most miről beszélünk?!
2016. dec. 23. 12:06
 19/41 A kérdező kommentje:
Arról hogyha összeveszünk akkor mást mond. Egyszer ezt mond egyszer azt, és félek hogy kihasználna..
2016. dec. 23. 12:09
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Fentebb írtad, hogy egyidejűleg ápolgatott egy másik lányt is. Ezt fogja folytatni. Ha nem engeded "pinába" akkor majd más csajt fog dugni.
2016. dec. 23. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!