Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az titeket nem zavar sex után h a csajba már jártak előtte mondjuk nemrégen és a hüvelyt senki nem tisztítja?
Figyelt kérdés
tegyük fel nyalta, is aztán beleondózott, majd pár nap múlva ti nyaljátok és ti ondóztok bele...
mennyire egészséges ez?
és ugye a csajok nem mossák ki a hüvelyüket.. mennyire igaz ez?
sztem elég undorító és abszolút nem higiénikus dolog.
2016. dec. 23. 09:33
11/23 A kérdező kommentje:
mért ne lenne olyan szó?
ha tudod értelmezni, akkor van olyan szó...
a te vaginád szokott tisztátalan lenni, számomra ez visszataszító.
24f
2016. dec. 24. 12:30
12/23 anonim válasza:
Én inkább a nő erkölcsi felfogásán gondolkodnék, hogy egyik nap vkivel, másnap mással fekszik össze, nem pedig az ondón. Teszemfel, ha te ondóznál bele mondjuk ma, holnap zavarna ugyanez a gondolat?
13/23 anonim válasza:
Tudod kérdező, a te farkad is nevezhető tisztálannak...a mosással Max.a váladékokat mosod le a farkadról.A baktériumok,esetleges gombák, vírusok csak akkor tűnnek el, ha kisterileznéd...így nézve egy nőnek sem tűnik túl gusztusosnak a te farkad szopogatása, miután másból húztad ki, majd pár órával, nappal később megkínálod vele az aktushoz jelöltet.
16/23 anonim válasza:
Nem zavarna,egy-két nap alatt teljesen kitisztul.Még aznap sem zavarna.Téged az is zavarna ha te voltál a csajban és utánad van mással,és más nyalja ki?
17/23 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat, Szeretem a nejem más pasi után kényeztetni
19/23 A kérdező kommentje:
gondolom, akkor az sem lenne probléma, hogyha ti közvetlen szopnátok, nem is kell oda csaj...
hogy mennyi homokos van...
2017. jan. 3. 16:32
20/23 anonim válasza:
Téves reakció kérdező! Tájékozodj a részletekről! A szex összetetteb,mint ahogy a kis tudatlan bigott agyaddal gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!