Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha a belvárosban leszólítana titeket egy lány amiatt, hogy magányos, aztán kis idő után azt mondaná, ha adtok neki 5 ezret, akkor megdughatjátok a WC-ben?
Ez nem vicc!!! Velem pont egy ilyen eset történt meg Budapesten a Deák téren, már az adventi kirakodóvásár idején. Miután majdnem végignézegettem az egész vásárt a téren, nagyon megakadt a szemem az egyik padon ülő lányon (külsőre 10-es skálán 10-est adnék neki simán, a testére és az arcára is). Jóformán csak alig több mint egy másodpercig bámulhattam meg, éppen csak jobban kitért az irányába a fejem, ami után rám szólt, hogy
"Szia! Nincs kedved egy kicsit leülni ide mellém? Olyan magányos vagyok!"
Ezen valami félelmetesen meglepődtem, hogy vajon mit is akarhat tőlem egy ilyen lány. Aztán megkérdezte, hogy mi a nevem, mi a munkám, stb. Aztán azt, hogy
"Ha megkérlek, akkor volnál olyan kedves és meghívnál egy teára? Van nálad annyi pénz?"
Na mikor szóba került a pénz, akkor már kezdtem gyanakodni, de gondoltam egye fene, nekem egy teát megér, ha egy ilyen bombázóval lehetek együtt addig is. :D Felmentünk egy általa kiválasztott bisztró emeletére, ott leültünk. Aztán a tea iszogatása közben nagyon szóba kerültek az anyagiak. Mondtam neki, hogy nem vagyok fővárosi. Nagyon kíváncsiskodott, mennyi pénzt is szoktam ilyenkor magammal vinni. Mondtam neki, hogy nem sokat, mert Bp-re nem bevásárolgatni megyek. Aztán azt mondta, hogy
"Ha adsz nekem egy ötezrest, akkor a WC-ben megdughatsz! Van nálam koton!" :O
Ez volt az a pillanat, amikor kezdett nálam elszakadni a cérna. Mondtam neki, hogy ez nem az én stílusom, na meg, hogy nincs is nálam annyi (valójában volt 2 db ötezresem is 3 db ezres és egy adag apró mellett). Nagyon akarta, hogy mutassam meg neki a pénztárcámat. Azt a 3 db ezrest kikunyerálta tőlem (a 2 db ötezrest szerencsére sikerült úgy becsusszantanom a zsebembe, hogy nem vette észre). Aztán szóba került, hogy van-e bankkártyám, hogy tudnék-e levenni róla. Erre mondom neki, hogy az le van kötve (persze azért szokott lenni annyi a folyószámlán, amennyiből egy ideig nem halt volna éhen).
Szóval azt a 3 db ezrest odaadtam neki, meg az aprópénzt, mert "megesett rajta a szívem". Cserébe letapizhattam rendesen. Amúgy nagyon rövid és feszes miniszoknyában volt, a lábán harisnyával. Szóval főleg a lábát tapiztam (hihetetlenül szép lába volt). Meg összepuszilhattam az arcát.
Szóval ilyenkor érzem, hogy milyen szinten tud belőlem bohócot csinálni egy nagyon szép kinézetű lány! :O Azt hiszem, hogy erre mondják azt, hogy "A fsz feláll, az ész megáll!".
Aztán még nagyon kérdezősködött, hogy mikor találkozhatnánk legközelebb, na meg hogyan tudnánk egyáltalán találkozni.
Nektek erről mi a véleményetek? Gondolom, jó nagy marhának tartotok, hogy hagytam magam így rászedni, még ha csak alig 4 ezerbe került nekem ez a tapizás és puszilkodás.
Hallottatok már egyáltalán ilyesmiről, hogy egyes lányok Budapest kellős közepén próbálkoznak az utcán így pénzt keresni? :O Én az utcán dolgozó prostikról azt hittem, hogy mindegyik az út szélén vagy "szemétégető" mellett dolgozik és nem a főváros tömegközlekedési csomópontján található egyik padon ülve próbálják kiszemelni, hogy kit tudnának a horgukra akasztani. Rajtam biztosan látta, hogy egy szerencsétlen béna balek vagyok, akinek még soha nem is volt barátnője. Gondolom sejtette, hogy viszonylag könnyű dolga lesz velem. Viszont nem járt sikerrel (még ha volt "részeredménye", hiszen egy kis pénzt azért mégis sikerült tőlem kicsalnia, aztán még csak dugnia se kellett velem).
De igen, mert az és kész. Saját magát sem tiszteli, a saját tulajdona felett sem képes rendelkezni. Nem felnőtt férfi az ilyen, akárhány éves is.
Nem élvezet nekem "megalázni" (mondjuk már nincs hová), nem játszom semmit, mivel nem is rólam szól ez a dolog, hanem a kérdezőről. Egyszerűen ez a véleményem, és akkor is leírom, ha egyeseknek nem tetszik. Hátha legalább felébred és növeszt tököt, és legközelebb nem keveredik hasonlóba.
Szvsz ha vki ide így kitár egy ilyen sztorit, akkor vállalja a negatív hozzászólásokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!