Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Lefeküdnétek a volt barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdett szexuálisan hiányozni az exem, szeretnék vele egy amolyan búcsúszexet, de nem tudom belemenne-e, ha rákérdeznék. Kíváncsi vagyok, ki hogy reagálna, ha a volt barátnője megkeresné ezzel? Egyébként nem haraggal váltunk el, és úgy tudom, nem volt utánam senkije, még alkalmilag sem, tehát eléggé ki lehet éhezve (lassan egy éve, hogy szakítottunk). Mégis félek, hogy visszautasít.:/2016. dec. 22. 14:04
11/17 anonim válasza:
Jaj. :D ez olyan volt mintha az orálra azt mondanád, hogy az nem megcsalás. :D ne viccelj már kérdező. Inkább gyere el egy randira velem. hagyd az exed... :D lehet megteccek. :) és idővel ha úgy van lehet szex is köztünk... de csak ha szimpi vagy. CSAK akkor. :) kis butus. :)
13/17 A kérdező kommentje:
11-es, elmondhatatlanul nagylelkű vagy, hogy hajlandó lennél megdugni, de szerintem én nem is vagyok érdemes erre a kegyre... :'D
2016. dec. 22. 14:59
14/17 anonim válasza:
Biztos belemenne az exed is ha nem haraggal váltatok el !!
15/17 anonim válasza:
11-es ha a kérdező nem is, én rádugrok. Puszi: Béla. :D
nah nem, én vagyok az a 11-es csak hülyültem. :D szóval nem akkor te kis butus. De most komolyan csak vicceődök veled, én a lelkemet nyújtom, és ezt kapom? :D
16/17 anonim válasza:
Van, amelyikkel töcskölnék újra, de csak szex, semmi érzelem.
17/17 anonim válasza:
32 éves pasi vagyok. Nem vágom rá egyből hogy persze le. Kapcsolatban vagyok. De :) sajnos? azt kell mondjam hogy,nekem csak egy, exem van akivel újra lefeküdnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!