Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet egy idősebb, tapasztaltabb fiúval kipróbálni a szexualitást?
Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 16:49
12/24 Vukci válasza:
Szerintem, csak is olyan idősebb partnert válasz akihez vonzódsz is, különben kellemetlen lehet az egész aktus! Érzelem nélküli szex olyan mint a bólé van benne amit szeretsz de olyan is amit nem kedvelsz.
13/24 anonim válasza:
Ahogy így elnézem, a Kérdezőnek előbb a MAGYAR NYELVET kellene „kipróbálnia” (gyakorolnia) valakivel — leginkább a magyar nyelv és irodalom tanárával… Ugyanis a „szexualitás”, mint olyan, az NEM EGYENLŐ a nemi aktussal: szexeléssel, szeretkezéssel, izéléssel, keféléssel, dugással, stb.! A szexualitás az egy ÖSSZEFOGLALÓ elnevezés, amely az ember NEMISÉGÉVEL kapcsolatos megnyilávnulásainak összességét jelenti. És még csak nem is a külsőleg látható nemi hovatartozásából következő megnyilávnulásainak összességét, hanem leginkább a NEMI BEÁLLÍTÓDÁSÁBÓL következő TESTI-LELKI-SZELLEMI MEGNYILVÁNULÁSAINAK ÖSSZESSÉGÉT, vagyis egyfajta „MŰKÖDÉSI KÉSZLET”, aminek CSAK RÉSZE a nemi aktus, de semmi esetre sem maga a nemi aktus.
14/24 Demény József válasza:
Keresztes Józsué igen aprólékos elemzéséhez,értelmezéséhez ! Nem figyeltél ! A kérdésben benne van a MAGYAR NYELV használata is ..ahogy írtad valakivel :-)
A Kérdezőnek a válaszom....Hát persze hogy jó ötlet ! :-)
15/24 EgriPeet válasza:
Tisztelt válaszadók! Azon elmélkedtetek-e, hogy a kérdés feltevője esetleg nem-e egy 12 éves ministráns fiú?
17/24 Schreiber László válasza:
A kérdés ilyetén való feltevése felületes hozzáállást jelez. Akár nyelvileg, akár tartalmilag. A válasz: ajánlatos, de legyél mindkét emlitett tartalomban óvatos.
18/24 anonim válasza:
Ha már valóban elég érett vagy rá (és persze lány),akkor jó ötlet! De teljes érzelem nélkül csalódás lehet!
19/24 K...László válasza:
Ha lány vagy és 30 alatt, akkor jöhetsz :-) . Van egy kis házimunka is, mert 5 éve egyedül lakom, de tartsunk ki egymás mellett jóban rosszban.
20/24 anonim válasza:
Én 20 évesen egy 30 éves pasival vesztettem el és nagyon jó volt. Türelmes volt és odafigyelt. Mindent úgy csinált, hogy nekem jó legyen. És jó is volt. Később mikor megtudtam, h házas és csak kihasznált elég rosszul éreztem magam (akkor mar fél éve találkozgattunk, mikor lefeküdtünk), de magát a szexet nem bánom, mert legalább nem rossz élményként maradt meg, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!