Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolgattam a tv-t és az atv hírbemondóján megakadt a szemem, hogy micsoda MILF (40 éves). Szerintetek lefeküdne egy fele annyi idős fiúval?
https://www.youtube.com/watch?v=beHdxdqj4OM
Amilyen keményen visszaszólogat a politikusoknak az egészen izgató!
Szerintem nem, de figyelj kitudja :D inkább korod beliekkel ismerkedj! :D
17/L
1-es - van kedved barátilag beszélgetni? Ne èrts fèlre , nem vagyok őrült, szihopata ,semmi egyéb. Tényleg csak beszélgetni. PONT !
KERDEZONEK: hát, ezt jó volna elő adásban megkérdezni xd , nem tudom kiről van szó, nem néztem a linket , de sztem családos ember , csak a mi generációnk küszködik azzal h nem h feleség, de egy második randi sem sikeredik sokszor xdxdxdxdxd
Az illető hölgynek fèrje ès gyereke van.
Ráadásul komoly újságíró, dolgozott a BBC-nèl is.
Nem hinném hogy az a fajta aki vevő az ilyen dolgokra, te meg nem hinném hogy egy èrtelmi szinten vagy vele.
# 5
Frusztrált szűzfiúka, válaszolgass tovább a Mobil kategóriában, az a neked való.
# 6
A te értelmi szintednél magasabban állok, hisz tudom, hogy a "hogy" elé vesszőt kell tenni.
# 7
Mit tudsz rólam? Szimplán a saját frusztrációdat nyomod másra.
# 8
Te meg egy papucsállatka szintjén vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!