Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Haverom mondogatja, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverom mondogatja, hogy egy hosszabb kapcsolatba való belevágás előtt még szedjek fel pár csajt szexre, mert ő így csinálja. Vélemények?

Figyelt kérdés
Alakul egy csajjal épp a kapcsolat,de most kicsit elbizonytalanodtam
2016. dec. 20. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Szeretem a krumplis tésztát.
2016. dec. 20. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Haverod egy kretén

23/F

2016. dec. 20. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
és?
2016. dec. 20. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kapcsolat előtt szükséged van még pár kiadós d"gásra, akkor már el van b"szva az a kapcsolat. Persze, ha csak fizető szobatárs kell, akkor jó ötlet.
2016. dec. 20. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség!

Én mindig is a "tartó" párkapcsolat híve voltam. Mondván, hogy az többet ér, mint pár holmi kaland :)

2016. dec. 20. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
ha haverod fas_sága miatt elbizonytalanodtál inkább hagyd azt a csóró lányt, mert te is kretén vagy nem csak a haverod és jobbat érdemel
2016. dec. 20. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha komolyan elgondolkodtál a haverod tanácsán, akkor nincs miről beszélni. Ha kell neked a csaj, akkor ne csinálj olyat, amit begbánnál.
2016. dec. 20. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
A haverodnak kell a csajod.Ne attól tedd függővé, hogy komoly lesz-e a kapcsolat, hogy mit mond a haverod, hanem attól, hogy mennyire jössz ki jól a csajjal, mennyire érzed úgy, hogy minden klappol köztetek.
2016. dec. 20. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért vagytok haverok, ha ennyire különböző a felfogásátok az életben?
2016. dec. 21. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!