Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom mondogatja, hogy egy hosszabb kapcsolatba való belevágás előtt még szedjek fel pár csajt szexre, mert ő így csinálja. Vélemények?
Figyelt kérdés
Alakul egy csajjal épp a kapcsolat,de most kicsit elbizonytalanodtam2016. dec. 20. 20:28
4/9 anonim válasza:
Ha egy kapcsolat előtt szükséged van még pár kiadós d"gásra, akkor már el van b"szva az a kapcsolat. Persze, ha csak fizető szobatárs kell, akkor jó ötlet.
5/9 anonim válasza:
Ez hülyeség!
Én mindig is a "tartó" párkapcsolat híve voltam. Mondván, hogy az többet ér, mint pár holmi kaland :)
6/9 anonim válasza:
ha haverod fas_sága miatt elbizonytalanodtál inkább hagyd azt a csóró lányt, mert te is kretén vagy nem csak a haverod és jobbat érdemel
7/9 anonim válasza:
Ha komolyan elgondolkodtál a haverod tanácsán, akkor nincs miről beszélni. Ha kell neked a csaj, akkor ne csinálj olyat, amit begbánnál.
8/9 anonim válasza:
A haverodnak kell a csajod.Ne attól tedd függővé, hogy komoly lesz-e a kapcsolat, hogy mit mond a haverod, hanem attól, hogy mennyire jössz ki jól a csajjal, mennyire érzed úgy, hogy minden klappol köztetek.
9/9 anonim válasza:
Miért vagytok haverok, ha ennyire különböző a felfogásátok az életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!