Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Legszexibb szakmák?
Figyelt kérdés
Nyilván ésszerű határok között a mindennapi életből gondolom. Űrhajós meg mélytengeri hegesztő stb nem jatszik. Kort is irjatok !2016. dec. 19. 17:52
3/12 A kérdező kommentje:
Na ahhoz elég közel vagyok :D én gépész vagyok . Utolagos kiegészítésként azt is leírhatnátok h miért az a szakma :D
2016. dec. 19. 18:03
4/12 anonim válasza:
Vízimentő
Tánctanár
Zenész
Profi sportoló
Tűzoltó
Modell
Pilóta
DJ
Színész
Csapos/Bárpultos/Bármixer valamilyen menő helyen
Ezek azok (most hirtelen, tehát nem keresgettem órákig a fejemben), amik kifejezetten olyanok, hogy felkeltik az érdeklődésemet már önmagukban is.
5/12 anonim válasza:
Nekem is az autószerelő,de nem tudom megmondani hogy miért:D
21/l
6/12 anonim válasza:
"mélytengeri hegesztő stb nem jatszik" Én hegesztő vagyok...Rip... :'(
8/12 anonim válasza:
A sima tanár már nem is jó? :-)
9/12 anonim válasza:
Orvos, kutató/tudós természettudományos területen, mérnök. Egyszerűen azért, mert irtó vonzónak találom az intelligens férfiakat, és felnézek rájuk, amiért valami fontosat tesznek a társadalom számára :)
10/12 Sunshinedoll válasza:
Pedig én a mélytenegeri hegesztőt akartam írni :D
Nemtom, nekem bejönnek a CEO-k, orvosok, rapperek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!