Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Volt már olyan hogy egy csaj csak kiverte a farkatok de nem volt semmi több ezen kívül?

Figyelt kérdés
Pl egy diszkó után . Ha volt akkor miért nem lett több?

2016. dec. 19. 10:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
volt és jo buli volt
2016. dec. 19. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
#10, nem csak a mesében, a valóságban is van :D
2016. dec. 19. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Volt ilyen. Azért nem lett több, mert olyan részeg voltam, hogy nem állt föl a cerka.
2016. dec. 20. 13:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére volt, bár nem sokszor. Utoljára ősszel Badoon ismerkedtem meg egy 41 éves nővel, aki komolyabb kapcsolatot szeretett volna, én viszont nem igazán, mert nős vagyok. Kivettem egy panziót, reménykedtem benne, hogy lesz dugás, de nem akarta sajnos. Lelkiztem vele kb. 2 órát, nagy nehezen engedett és sikerült levetkőztetni, majd ágynak estünk, a simogatást, markolászást és a csókokat engedte.
2017. márc. 12. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon felizgultam, nagy nehezen a farkam felé kalandozott el a keze, majd oda is tettem neki, megkértem, hogy "intézzen el". Hála az égnek megtette, csodálatosan kiverte, fantasztikusat élveztem, hatalmas adag jött ki, és spriccelt a melleire. Nagyon ügyes nő volt, kár, hogy később meggondolta magát, és nem akarta tovább a kapcsit.
2017. márc. 12. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!