Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik nincsenek benne az egy éjszakásban vagy csak is olyannal szexelnek akit szeretnek?
2, max. 3 év utàn elmúlik a szerelem,utàna mi történik az ilyen felfogàsú emberekkel??
A szexhez szimpàtia kell és fizikai vonzalom,semmi màs.
Nálam ez így van. De nálam nem a szerelem a fontos, hanem a bizalom. Nekem az intimitás intim dolog. Rábízom valakire a testem és a testem olyan titkait, ami nem publikus, ennél kiszolgáltatottabb nem is lehetnék, mikor anyaszült meztelen ott állok egy férfi előtt. Ő onnantól ismeri majd azt a részem is amit elrejtek, amit nem kötök más orrára... és itt nemcsak a testem értem, hanem a gyönyör megélése, a szexuális szokásaim, reakcióm... mindent. Ehhez nekem bizalom kell. Mély bizalom a másik fél iránt, hogy ezt rábízhatom, hogy ezt megtartja magának, hogy a testem, vágyaim, érzéseim tiszteletben tartja.
Random emberrel, ismerőssel, barátokkal nem bírnék így kitárulkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!