Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb lány miért nem tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány miért nem tud normálisan szopni?

Figyelt kérdés

csak nyalogatják a makkot, be se tudják kapni, lassan csinálják, szinte semmilyen..10-ből 8 lány gyengén csinálja

ellenben aki tud mélytorkozni vagy valamennyire betudja kapni és bőnyállal szenvedélyesen csinálja az elenyésző

vagy csak én fogok ki ilyen értelemben rossz csajokat?

2016. dec. 17. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Beszéld meg vele hogyan szereted. Az én baratnőm nem sértődött meg rajta. Sőt, inkább örült,hogy "segítettem".
2016. dec. 17. 14:10
 12/14 icu75 ***** válasza:

Végül is kérdező te írtad ki a miértedre a választ! Azt hogy aki nem szeret szo.pni az bizony csak nyalogatja,óvatoskodik arra figyel hogy nehogy túl sok legyen.

Ellenben aki szereti az rászívódik mint a pióca,egyre jobban felizgatja magát is vele,dől a szájából a nyál és általában a végén se köpi ki hanem még szereti utána is kicsit "babusgatni"

2016. dec. 17. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:

#8 Megmondta. Igaza van.

Annyival egészíteném csak ki, hogy inkább csak kapni szeretnek, adni nem. Nem is akarják jobban, sőt egyáltalán nem akarják csinálni. Ha figyelsz, láthatod, hogy "rájuk van írva", hogy hagyjál ezzel békén.

2016. dec. 17. 16:25
 14/14 anonim ***** válasza:
84%
Most fejeztem be a gykt.Értelmes, nem rosszindukatú válaszokat adtam,de nem jó. Valami mutánsnőt vár el itt mindnki, aki felkérésre azonnal szop, és azonnal kitalálja, hogy hogyan tegye ezt.
2016. dec. 17. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!