Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire fontos (százalékban) a szex egy párkapcsolatban/házasságban? (0% - semennyire, egyáltalán nem fontos; 100% - a legfontosabb, semmi egyéb nem számít)
Figyelt kérdés
Kérlek, írjátok meg a nemeteket is.#szex #párkapcsolatban/házasságban
2016. dec. 14. 12:27
11/24 anonim válasza:
100 . minden a szexről szól.
N.
12/24 anonim válasza:
110% a legfontosabb. 23L Ha egy lány meg van dugva rebdesen bármire hajlandó.
15/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon fontos, olyan 50-60% biztos van a lelki, mentális, érzelmi tényezők mellett.
16/24 anonim válasza:
33,333%-ban. Az iagzi párkapcsolatot úgy képzeld el, mint egy háromlábú széket. Szerelem, szex, partnerség. Ha ezek közül az egyiket kirúgod, óhatatlanul borul a mutatvány.
17/24 anonim válasza:
# 13, te beszélsz a felnőtté válásról amikor feltesznek egy kérdést ami relatív és te nem fogadod el más véleményét? Neki X a jó neked Y. Minden ember más és így szép az élet.
Nekem 100%, de megértem az aszexuális embereket is.
N.
18/24 anonim válasza:
Általánosságban beszéltèl a lányokról,nem csak magadról.
Én pedig köszi de kikérem magamnak,nem vagyok akkora egysejtű,hogy egy dugással mindent el lehessen intézni nálam.
19/24 anonim válasza:
Nem én írtam a 12-es választ! Ő is általánosított és te is. 1-1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!