Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elsp alkalomnál ez így milyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsp alkalomnál ez így milyen?

Figyelt kérdés

Én is és a barátnőm is szüzek vagyunk és már lassacskán oda érünk hogy meglegyen az első alkalom.

Viszont nagyon féltem őt és félek hogy nem lesz jó a szex nagyon sokáig vagy ne adj isten soha mert nekem elég nagy a szerszámom (18cm + aránylag vastag is) ő pedig nagyon szűk (1 ujjam pont befér). Nem lehet ebből majd nagy baj? gondolom így fájdalmasabb lesz neki de esetleg ha ez egy nagy baj akkor lehet valahogy könnyíteni a helyzeten? 20F 18L

2016. dec. 12. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, menni fog.
2016. dec. 12. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy hagyjatok elég időt mindenre.. Legyen hosszú az előjáték hogy el tudjon lazulni be tudjon rendesen nedvesedni. Akár plusz síkosítót is használhatok. Ne siess. Csak finoman. Ha fáj neki ne erőltetsd. Jah és természetesen használjatok Óvszert. Mert a következő kérdésed nehogy az legyen hogy csak 2 percig voltál benne gumi nélkül lehet e terhes?! Szóval védekezést ne felejtsétek el. 22 L
2016. dec. 12. 22:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Persze ezek nekem egyértelműek hogy sok előjáték és ha kell síkosító meg hogy nagyon fogok rá vigyázni és óvatos leszek és hogy óvszert használunk stb. ^^ csak ha esetleg lehet segíteni azon hogy a barátnőm tágabb legyen hogyha ez gondot jelenthet ilyen téren vagy hogyha kevésbbé lenne neki rossz hogyha tágabb lenne akkor tudni szeretném mert azt akarom hogy neki minél kevésbbé legyen rossz és hogy az első pár alkalom után jó is legyen minden
2016. dec. 12. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor először férjen be 2 ujj, majd 3. Beszéljétek meg és maszturbáljon ő is, tágítsa magát. Vegyetek dildót amit használjatok együtt: ő csinálja magának, te csinálod neki és utána mehet a szex. Legyen először orgazmusa magától és utána szexeljetek.

N.

2016. dec. 12. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Csak szépen lassan, óvatosan ahogyan előttem is írták!

Ha eléggé türelmesek vagytok, lehet először csak kézzel (lábbal :-) ) nyelvvel, szájjal, csinálni a szexet. És ha már mindketten ki tudjátok elégíteni így a másikat, akkor akár a bedugós is sikert hozhat elsőre!

A Elsp nem helyes! A zenekart ELP-nek hívják/hívták!

EMERSON, LAKE, ÉS PALMER

Keit Emerson, Greg Lake, Carl Palmer.

Szomorú apropó hogy Greg Lake épp a közelmúltban, december 7-én halt meg. Érdemes olvasni róluk, sok érdekessség kapcsolódik hozzájuk!

2016. dec. 12. 22:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát nyelvvel és kézzel már kényeztettem párszor és most hétvégén először sikerült is elérnem hogy orgazmusa legyen szóval ez a része meg van már
2016. dec. 12. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Biztos nem volt hüvelyi orgazmusa ha csak 1 ujjad fér be. Az teljesen más. Hüvelyi legyen először!
2016. dec. 12. 22:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát nem hüvelyi volt. A klitoriszát kényetettem és úgy. De a nőknél rohadt nehéz hüvely kényeztetésével orgazmust elérni nem? Meg amúgy ha sokat matatok "odabent" akkor szokott neki fájni
2016. dec. 12. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet, fog fájni, lehet, nem,ez előre nem kiszámítható. Ha volt petting, az hasznos, mivel valamennyire megismerhettétek egymás testét. Ezen ismeretek birtokában a végletekig fel tudod izgatni. Akkor be tudsz hatolni, minimális fájdalommal.
2016. dec. 14. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha szuk a bnod huvelye, a fejed tetejétre is állhatsz, fájni fog neki.

Az exem is olyasni volt mint te, és hiába nyalt meg izgatott fwl, majdnem sirtaü mikor benyomta, ugy fájt. És hiába probálta ladsan, nem ment, ugyhogy egy határozott mozdulat kellett, de az... váh.

2016. dec. 14. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!