Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan masztizzak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan masztizzak?

Figyelt kérdés

Hogy erőteljesebb orgazmusom legyen és hosszabb ideig húzzam? Meg mikor orgazmusom lesz vmiért nem tudom tovább csinálni annyira kikészülök

Lány vagyok

#orgazmus #maszturbálás #erősebb orgazmus
2016. dec. 12. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Velem.
2016. dec. 12. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Pár napig ne masztizz, és azután is csak nagyon lassan kezd el, várd meg míg kőkeményre duzzad a csiklód, teljesen benedvesedsz, és tiszta kézzel óvatosan igzasd a csikló belső részeit is, nagyon lassa. De nagyon fontos hogy megvárd a csikló feszesre duzzadását, és az izgalmi állapotodat.
2016. dec. 12. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
És amikor már úgy érzed hogy majdnem elélvezel, akkor lassítsd be még jobban, és garantáltan el fogsz durranni. :) #2
2016. dec. 12. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
1. baromi gáz vagy... a való életben nem tudsz a csajokhoz szólni mi?
2016. dec. 12. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
2-3 ujjadat dugd fel a nunidba és toljad neki. Vagy ha az úgy nem tetszik, akkor húzz egy kotont egy kígyóuborkára (hogy ne törjön beléd) és csináld azzal.
2016. dec. 12. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Szépen ügyesen
2016. dec. 12. 17:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. dec. 12. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Mondtam már: fertőtleníts le egy kosárlasztit és csücsüld meg izomból a punciddal :)
2016. dec. 12. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!