Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan masztizzak?
Figyelt kérdés
Hogy erőteljesebb orgazmusom legyen és hosszabb ideig húzzam? Meg mikor orgazmusom lesz vmiért nem tudom tovább csinálni annyira kikészülök
Lány vagyok
2016. dec. 12. 17:04
2/8 anonim válasza:
Pár napig ne masztizz, és azután is csak nagyon lassan kezd el, várd meg míg kőkeményre duzzad a csiklód, teljesen benedvesedsz, és tiszta kézzel óvatosan igzasd a csikló belső részeit is, nagyon lassa. De nagyon fontos hogy megvárd a csikló feszesre duzzadását, és az izgalmi állapotodat.
3/8 anonim válasza:
És amikor már úgy érzed hogy majdnem elélvezel, akkor lassítsd be még jobban, és garantáltan el fogsz durranni. :) #2
4/8 anonim válasza:
1. baromi gáz vagy... a való életben nem tudsz a csajokhoz szólni mi?
5/8 anonim válasza:
2-3 ujjadat dugd fel a nunidba és toljad neki. Vagy ha az úgy nem tetszik, akkor húzz egy kotont egy kígyóuborkára (hogy ne törjön beléd) és csináld azzal.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. dec. 12. 17:24
8/8 anonim válasza:
Mondtam már: fertőtleníts le egy kosárlasztit és csücsüld meg izomból a punciddal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!