Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett ez az érzes szex közben?
Figyelt kérdés
Olyan volt mintha valamit súrolna vagy nem tudom, hogy mondani. Sokkal szűkebb is voltam, pedig előtte orál is volt és égett végig.
Különböző okok miatt másfél hónapja nem szexeltunk.
Lehet összefüggés a kettő között?
2016. dec. 11. 20:05
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg kicsit össze szűkült a vaginád.. Mivel 1,5 hónapja nem volt nemi aktus..
2/3 anonim válasza:
Súrolta is a puncid falát. Nedvesedtél eléggé?
3/3 A kérdező kommentje:
Súrolta, olyan volt mintha össze mentem volna.
Elotte tudtam meg nem sokkal egy nagyon rossz hírt, nem tudtam annyira rá hangolódni. Lehrt ez volt a baj.
2016. dec. 12. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!