Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális gondok, túl alacsonyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális gondok, túl alacsonyan van a pasimé?

Figyelt kérdés

A gond az, hogy nagyon odavagyok azért, amikor térdelek előtte. De a farka.. hogy is mondjam... alacsonyan van... ha nagyobb terpeszt nyitok, vagy guggoló helyzetben vagyok, akkor is. Egyszerűen, ha így akarom kényeztetni, akkor olyan 1 perc után kényelmetlen lesz nekem, és ezt látja rajtam, ezért is nem erőltetjük.

Viszont imádom ezt csinálni.

Van erre valami megoldás? Milyen "pózokban" lehet valaki előtt térdelni, hogy megfelelő magasságokat érjek el? (jelen esetben minél lentebb, minél kényelmesebben)

Bocsánat, ha kissé furcsán fogalmazok, nem nagyon tudom jobban elmondani. Kérlek, segítsetek...

Köszönöm.

2016. dec. 11. 15:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most komolyan egyikőtöknek sem jutott eddig eszébe, hogy a pasidat ráállítsad egy sámlira vagy dobogóra vagy valamire?...
2016. dec. 11. 21:00
 12/16 A kérdező kommentje:
De az hogy néz már ki.. Ésesem.. állj már rá erre a dologra, le akarlak sz..ni :D
2016. dec. 12. 01:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok. Nem értem, miért lenne ciki. :)

Például ha kamerás interjút készítenek valahol, és az egyik fazon alacsonyabb a többieknél vagy a riporternőnél, őt is simán felállítják egy sámlira (ami persze a tévében aztán nem látszik). ;)

2016. dec. 12. 01:25
 14/16 anonim ***** válasza:
ha én szopni akarok,akkor bármilyen helyzetben megtalálom a módját,hogy a számba kerüljön a farok...
2016. dec. 12. 09:05
 15/16 anonim ***** válasza:
álljon fel valamire.
2016. dec. 14. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Csináljátok fekve,ennyi.
2020. júl. 28. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!