Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Fiúkra is kíváncsi vagyok
Jöhetnek válaszok pribibe is ahogy csak szeretnétek korlátokat nemeteket is írjátok légyszi
2016. dec. 11. 10:15
11/17 anonim válasza:
#5: kettő percig írtam.
#6: köszönöm. :)
12/17 anonim válasza:
Nem akarod tudni 18 éves voltam és nem sült el jól.. 22 L
13/17 anonim válasza:
Nem vesztettem el tudom kinek adtam:)
15/17 anonim válasza:
4 honapja voltunk egyutt a baratommal :) elotte mar nemi eletett elt( 15 vagy 14 eves kora ota nem tudom pontosan) mind a ketten sportolok vagyunk es egy versenyen voltunk Ausztriaba ahol egy szobaba raktak minket es Hat tortentek a dolgok akkor 15 eves voltam baratom pedig 20
Azota is egyutt vagyunk
17L
16/17 anonim válasza:
Nekem egy hete volt az első, 18 évesen, fél év járás után. Előtte volt már petting, meg egymás testének a behatóbb ismerete, csak féltem magától a szextől. :) De barátom nagyon figyelmes volt, eleinte eléggé feszült voltam, de megnyugtatott, végig beszélt hozzám, figyelmes volt. Így nem is fájt csak először egy kicsit, de összességében nagyon szép emlék, örülök neki, hogy vele történt meg, és hogy nem volt elkapkodva semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!