Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor kell hasznalni a sikosit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell hasznalni a sikositot, rogton a szex elejen, vagy kozben?

Figyelt kérdés

Ne nevessetek ki,de meg sose hasznaltam!Nem vilt ra szukseg,de egy ideje klimaxolok,es huvelyszarazsagot vettem eszre.

Libido fokozasara mit lehet hasznalni?

Tudom nem sok sorstars van itt,de hatha tud valaki erdemi valaszt adni

2016. dec. 10. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nedvesedsz be akkor rögtön az elején, és ha közben esetleg kell akkor nyugodtan közben is.
2016. dec. 10. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
29%

Klimaxolsz? Ohhh. ... Megkérdezhetem hány éves vagy? Igen, tudom! Nem illik ilyet kérdezni egy Nőtől :(

De ismeretlenül, név és arc nélkül talán feltehető itt ez a kérdés :)

2016. dec. 10. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
szex közben kell szájon keresztül alkalmazni
2016. dec. 10. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Előttem szóló: talán még ígyis lehet használni, ha hasmenést okoz, sima út análisan :D
2016. dec. 10. 16:03
 5/5 vakondka ***** válasza:
Akár már az ajkak,csikló, hüvely kézzel való izgatásánál is lehet használni a síkosítót, hiszen ez elősegíti a nedvesedést, illetve a hüvely kitágulását, aztán már csak közvetlen behatolás előtt kell a péniszre illetve az óvszerre kenni ;)
2016. dec. 10. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!