Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is mindig felállt, amikor a Suicide Squad-ot néztétek, és épp Harley Quinn popsiját mutatták?
#18 - "Tök az jön le, hogy igazából dagi vagy, és most gyorsan azt hazudod, hogy te is deszka vagy. Pont akiket bukroltan leszóltál. Minden fiú haverod pont erről beszél, ja, persze, hogyne. Valószínű. Na ne próbáld hazudozással alátámasztani az állításaidat, mert undorító dolog."
EGY: NEM szóltam le, megkérdeztem, hogy TÉNYLEG bejön-e. Az, hogy te mindent túlkombinálsz már a te bajod! KETTŐ: Nem azt mondtam, hogy MINDEN fiú ismerősöm azt mondja, hogy Harley lapos, hanem egy csomó. Tanulj meg olvasni, szövegértésből 1-es!!! Mégis mi a francért hazudnám azt, hogy deszka vagyok miközben egy csomó hozzászóló szerint igenis hátrány ha lapos valaki? Miért járatnám le magamat szerinted? Totál logikátlan! Ha már hazudnék, akkor azt hazudnám, hogy tökéletes az alakom, de nem az! Kép nélkül ítélkezel és hazugnak hívsz, holott nem vagyok az, inkább EZ az ami undorító! Szánalmas, előítéletes, rosszindulatú ember vagy.
Irigy lányok vergődnek, mert megláttak egy szebb lányt maguknál. Néhány még addig is elmegy, hogy bekamuzza, hogy csomó fiú ismerőse vele ért egyett.
Nálunk ez nem téma, hogy Harley Quinn lapos-e, de te is kamuzol.
# 21
ronda kiscsaj vagy, nem szégyen az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!