Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tripili kérdése:
Miért van az hogy betegesen vonzódom ahhoz hogy a lányok tökönrúgjanak?
Figyelt kérdés
Még soha nem rúgtak tökön de nagyon szeretném de nem tudom hogy vegyem rá őket már próbáltam erről a fétisről leszokni de nem bírok.2016. dec. 8. 22:47
1/6 anonim válasza:
uhh sajnállak ez szerintem az egyik leginkább nem elfogadott fétis női szemmel nézve
2/6 anonim válasza:
Kérdezze meg gyontatopapját, pszichologusát!
3/6 anonim válasza:
Szerintem azért mert még nem rúgtak meg úgy hogy összeessél, mert akkor leszoknál a szexről...
4/6 anonim válasza:
Tökön rúg majd az élet elégszer fiacskám, nem kell ahhoz nő!
5/6 anonim válasza:
A tökönrúgás fétis nagyon-nagyon erős vágy, nem tudsz leszokni róla, majd csak ha 40-50 éves leszel, talán, akkorra csökken egyébként a szexuális érdeklődésed is.
Fogadd el, hogy ez van, ha nagyon kell, fizess érte.
Magyarországon van néhány tíz vagy száz ilyen érdeklődésű pasi, mind ugyanezzel a problémával küzd.
Vannak köztes megoldások, de egyéniség függő, kinél mi válik be.
Egyébként én is tökönrúgás függő vagyok, csak én nézni szeretem, csinálni nem annyira :)
6/6 anonim válasza:
Talán mert érdekel a női dominancia. Addig, amíg 1× ki nem próbálja az ember, addig gyötörni fogja ez a dolog. Szerintem azért ne próbálkozz azzal, hogy valaki nő "elővegyen" egy ilyen dologra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!