Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mesélnétek nekem a tapasztalat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek nekem a tapasztalataitokról a Rosszlányok.hu oldalán hirdetőkről?

Figyelt kérdés

Milyen volt? Megéri? Mennyire fedik a képek a valóságot? Mennyibe kerül?

Kinéztem magamnak egy bombanőt és hozzá akarok elmenni.

2016. dec. 8. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha hozzam jottel volna, megerte volna, de mar nem hirdetek:D amugy beszamolok. comon nezelodj ott ha sok jo ertekelese van egy lanynak biztos nem csalodsz atlagosan 15-20e ft
2016. dec. 8. 17:39
 2/8 A kérdező kommentje:

# 1/1

Gondolom most rengeteg privátot kapsz. Mesélnél nekem? Milyen női szemmel? Sok bunkó járt hozzád? Nem volt időnként megalázó? Mennyi ideig hirdettél? Erről - a lányok oldaláról kevés szó hangzik - és nagyon érdekelne. Nem rosszindulat vagy személyeskedés vezet.

2016. dec. 8. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
En minden vendegemet szerettem a penzeert:) ha nem szerettem volna oket nem tudtam volna 'dolgozni'. A bunkokat meg kell tanulni kezelni, de alapvetoen ha valaki vendeglato/szolgaltato munkakorben dolgozik beleszaladhat egy-egy bunko kliensbe. Kedveltem az intelligens, humoros nem nagykepu vendegeimet a legutaltabb tipus pedig az idohuzos, aki egy vilagi balek mind az eletben mind az agyban megis ugy erzi hogy par ezerert barmit megtehet. 3 evet dolgoztam ezen a teruleten. Mivel altalaban tobb lany dolgozik egy lakasban ez is szult konfliktusokat, hisztiket "cegen" belul. Kello intelligenciaval es ralatassal nem egy rossz melo ez sem csak sokszor faraszto. Inkabb szellemileg, nem pedig testileg.
2016. dec. 8. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:

# 3/3

Nagyon tetszett ez a válasz. Elárulnád a korod?

Amúgy, teljesen jogos amit írtál. Nekem egyáltalán nem áll szándékomban bunkózni egy fizetős lánnyal. Egy szolgáltatást veszek igénybe és a szolgáltatónak jár a tisztelet, emberi mivoltunk nyomán.

Mit tapasztaltál a semmilyen szexuális rutinnal nem rendelkező pasik részéről? Előfordult olyan, hogy a háta mögött, távozása után kinevettél egy balekot vagy éppen megsajnáltad?

Nem volt nehéz kilépni. Volt futtatód? A lányok mennyire élnek droggal? Vagy ez csak városi legenda?

2016. dec. 8. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
21 eves vagyok. Akik semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztek altalaban ugyis tavoztak, mert ahogy beszelgettunk rajottek, hogy tulajdonkeppen nem is egy prostira vagynak es kesobb megbannak:))) ezeket a "randikat" igazan elveztem. Sajnalni volt akit megsajnaltam. Kinevetni pedig csak olyat nevettem aki annyira beteg volt, hogy ha magyaraztad volna neki se fogta volna fel, hogy rohejes:DDDD:)) kiszallni kezdetben nehez volt, a konnyen szerzett penz hihetetlen jo tud lenni hat meg a sok dolog amit megtudsz venni magadnak. Az anyagi szabadsag jo erzes. Aki ezt tagadja hazudik. De volt miert kiszallni, most boldog vagyok:) nem drogozik minden lany, van aki belecsuszik en mondjuk toltam, de en mar gyerekkorom ota nem azert, hogy "konnyebben birjam". A bulis csajok szoktak melo kozben is szivni, aki azert kezdi el, hogy segitsen elviselni ezt a munkat az kb 1000/1.
2016. dec. 8. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja es futtatom nem volt, magamnak dolgoztam
2016. dec. 8. 18:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Értem. Mondjuk én nem szűz vagyok, viszont meglehetősen tapasztalatlan és nagyon vágyom egy szép nő közelségére.

A barátnő feelinget hogy kell elképzelni?

Mit tanácsolnál nekem? Mit mondjak és hogyan viselkedjek majd a kiszemelt lánnyal?

2016. dec. 8. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

BF ritka, de a profi lanyoknal azt kapod nem a nyers valosagot, hanem ugyesen megteremti az illuziot.

Nem kell tulparazni legyel kedves es laza, ne szologass be ne tegyel felreertheto megjegyzeseket (sokszor attol akadtam ki amikor korbeirta az illeto, hogy nem sok eszem lehet ha ezt dolgozom stb. aztan persze jott, hogy o neeeem uuugy gondolta) es a "te mit szeretsz?" tok felesleges mert egyertelmu a valasz....(bocsi!) kerdezz ra konrketan (lehet-e) a kamu figyelmesseg is idegesito. Nagyjabol ennyi:)

2016. dec. 8. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!