Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek nekem a tapasztalataitokról a Rosszlányok.hu oldalán hirdetőkről?
Milyen volt? Megéri? Mennyire fedik a képek a valóságot? Mennyibe kerül?
Kinéztem magamnak egy bombanőt és hozzá akarok elmenni.
# 1/1
Gondolom most rengeteg privátot kapsz. Mesélnél nekem? Milyen női szemmel? Sok bunkó járt hozzád? Nem volt időnként megalázó? Mennyi ideig hirdettél? Erről - a lányok oldaláról kevés szó hangzik - és nagyon érdekelne. Nem rosszindulat vagy személyeskedés vezet.
# 3/3
Nagyon tetszett ez a válasz. Elárulnád a korod?
Amúgy, teljesen jogos amit írtál. Nekem egyáltalán nem áll szándékomban bunkózni egy fizetős lánnyal. Egy szolgáltatást veszek igénybe és a szolgáltatónak jár a tisztelet, emberi mivoltunk nyomán.
Mit tapasztaltál a semmilyen szexuális rutinnal nem rendelkező pasik részéről? Előfordult olyan, hogy a háta mögött, távozása után kinevettél egy balekot vagy éppen megsajnáltad?
Nem volt nehéz kilépni. Volt futtatód? A lányok mennyire élnek droggal? Vagy ez csak városi legenda?
Értem. Mondjuk én nem szűz vagyok, viszont meglehetősen tapasztalatlan és nagyon vágyom egy szép nő közelségére.
A barátnő feelinget hogy kell elképzelni?
Mit tanácsolnál nekem? Mit mondjak és hogyan viselkedjek majd a kiszemelt lánnyal?
BF ritka, de a profi lanyoknal azt kapod nem a nyers valosagot, hanem ugyesen megteremti az illuziot.
Nem kell tulparazni legyel kedves es laza, ne szologass be ne tegyel felreertheto megjegyzeseket (sokszor attol akadtam ki amikor korbeirta az illeto, hogy nem sok eszem lehet ha ezt dolgozom stb. aztan persze jott, hogy o neeeem uuugy gondolta) es a "te mit szeretsz?" tok felesleges mert egyertelmu a valasz....(bocsi!) kerdezz ra konrketan (lehet-e) a kamu figyelmesseg is idegesito. Nagyjabol ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!