Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tehetném jobbá a szexuális életünket?
3 éve vagyunk együtt barátommal.. kicsit kezd már uncsi lenni a szex vele..izgalmasabbá,tüzesebbé akarom tenni az együttléteket... esetleg extrémebb pózok(?) vagy valami ötlet hogy mivel lehetne jobb?!
19/L
19 évesen 3 éves kapcsolatban uncsi a szex?
Nem mondod?
Gondolom ő az első neked.
Az a baj, hogy nem éltél még eleget szexuálisan.
Kedves utolsóra ne hallgass ő is az a fajta aki szerint ha nem szexelsz fűvel fával 19 éves korodra, akkor csak és kizárólag unalmas lehet. Szerepjátékokkal, extrémebb helyszínekkel feldobhatod. Vagy akármi mással csak a fantáziád szab határt :) Én lassan 2 éve vagyok kapcsolatban, ő az első akivel lefeküdtem. Szóval majdnem hasonló a helyzet. És nem érzem úgy hogy nem éltem eleget szexuálisan :D
20N
Kedves 5-ös, ne is haragudj, de butaságokat beszélsz. Szerepjáték, miegymás 19 évesen? És akkor mit fog tenni 22 évesen? 30 évesen? 50 évesen?
Az a te bajod, kérdező, hogy nem a megfelelő emberrel vagy együtt. Nem vagy szerelmes. Ha az lennél, nem unnád a szexet, nem hogy 3, de 30 év múlva sem.
57F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!