Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar valaki fiatalon megállapodni, amikor a világ tele van gyönyörű nőkkel?
Nen kellett végigkérdeznem az összes férfit, ez szín tiszta biológia.
Ha csaj vagy, baromira nem vagy kompetens a témában, ha meg ilyen balfarok jófiúcska akkor meg csak álratod magad.
Amúgy milyen kihasználásról dumálsz? A kölcsönös megállapodáson alapuló szexben semmi kihasználás nincs. Egy nő nem tud egy férfit szexuálisan kihasználni csak anyagilag. De az ilyen nő qurva és észre lehet venni.
Csak a te szintedem regáltam kedves 20-as.
Talán nem tetszik valami?
Az, hogy kb semmi értelme nem volt a hozzászólásodbak. Ha bajod van, akkor érvelj. Ja, hogy az nem megy. Komolyan te a százalékodon élvezkedsz.
Ez nem igazság hanem fas**ág. Én a legősibb ösztönökről beszéltem melynek az az alapja amit fentebb is írtam. Ez a megállapodni baromság és az, higy elvárják, hogy férfiként mondj le a vágyaidról a lehető legrosszabb dolog. Na persze a nőcskéknek így kényelmes. Bezsákmányolni a legjobb hímert mert az neki jár. Ezután kiherélni képletesen. Hát a nagy lóf**t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!