Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Hogy a legjobb az orál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Hogy a legjobb az orál?

Figyelt kérdés

Mondjuk pl ez így?

Pozíció: pasi áll, nő térdel és hátra van kötve a keze

Mód: nyilván így csak szájjal, váltakozó tempóban, lehetőleg a legmélyebbre vinni, néha végignyalni és a heréknél szopogatni

Vége: mell, száj vagy arc, ahova szeretné

Ez így milyen? Nektek milyen a tökéletes szopás?

2016. dec. 6. 17:12
1 2
 11/13 makosguba111 ***** válasza:
69!!!!!! nincs annál jobb módja, legalábbis szerintem.:)
2016. dec. 20. 08:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor jo ha a lany szereti csinalni. Ha szereti csinalni az erzodik is. Nem a melytoroktol hanem attol az odaasadtol lesz jo amit latok rajta. Azert szopik hogy nekem jo legyen es ez izgatja hogy en elvezem. Ez az alapja szerintem egy jo szopasnak.
2017. jan. 3. 20:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Ebbol annyit tudtal meg, hogy minden ferfi kicsit maskepp szereti...

Egy parkapcsolatban elkell mondani a parodnak, hogy te hogy szereted, es hogy csinalja, es ugy fogja csinalni, forditott esetben is, persze uj dolgokat is kilehet mindig probalni, lehet az megjobb lesz, azutan meg ugy keri.

2017. jan. 6. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!