Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez milyen szöveg? Ötlet ismerkedéshez?
2 lány beszélget a kávézóban, az egyikük megtetszik. Távozáskor odamegyek hozzájuk, és azt mondom a lánynak, hogy " szia, ne haragudjatok, hogy megzavarom a beszélgetést, de megtetszettél, és meg szeretnélek ismerni... itt a nevem/telefonszámom/facebook-profilom/stb. (amit előtte egy szalvétára leírtam, majd odaadom neki)"
1. nagyon nehéz megismerkedni úgy egy ismeretlen lánnyal, hogy nincs egyedül....
2. csak úgy "megzavarni" egy beszélgetést nem illik, de csak 1 esélyem van megismerkedni vele
3. tudom, hogy "gyerekes" egy szalvétára leírni az elérhetőségem, de szinte 100%, hogy nem adná meg a telefonszámát, hiába kérném
(4. a "csatlakozhatom hozzátok" szöveget kizárnám, nem fogok ismeretlen csajokhoz csak úgy egy kávézóban odaülni, és ők sem örülnének neki, bármennyire is jól nézek ki)
Ötlet? Vélemény? Köszönöm!
Fiúként mondom: szerintem is a legkorrektebb megoldás, nem tökölsz, odamész, megmondod mi kell. Én lányként ezt szeretném a leginkább.
Mondjuk ha a 190 centis, 110 kilós gorillája épp mosdóban van... Na, az nem a te napod :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!