Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek ez milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek ez milyen szöveg? Ötlet ismerkedéshez?

Figyelt kérdés

2 lány beszélget a kávézóban, az egyikük megtetszik. Távozáskor odamegyek hozzájuk, és azt mondom a lánynak, hogy " szia, ne haragudjatok, hogy megzavarom a beszélgetést, de megtetszettél, és meg szeretnélek ismerni... itt a nevem/telefonszámom/facebook-profilom/stb. (amit előtte egy szalvétára leírtam, majd odaadom neki)"

1. nagyon nehéz megismerkedni úgy egy ismeretlen lánnyal, hogy nincs egyedül....

2. csak úgy "megzavarni" egy beszélgetést nem illik, de csak 1 esélyem van megismerkedni vele

3. tudom, hogy "gyerekes" egy szalvétára leírni az elérhetőségem, de szinte 100%, hogy nem adná meg a telefonszámát, hiába kérném

(4. a "csatlakozhatom hozzátok" szöveget kizárnám, nem fogok ismeretlen csajokhoz csak úgy egy kávézóban odaülni, és ők sem örülnének neki, bármennyire is jól nézek ki)

Ötlet? Vélemény? Köszönöm!

2016. dec. 6. 10:54
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, természetesen még annyit mondanék, hogy "ha van kedved, megcsörgethetnél, írhatnál nekem valamikor".
2016. dec. 6. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Ez szerintem így teljesen korrekt. 19 L
2016. dec. 6. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Fiú vagyok, és én is csináltam már hasonót. Elhiheted nekem, meglepően jól fogadják a lányok az ilyen közeledést.
2016. dec. 6. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiúként mondom: szerintem is a legkorrektebb megoldás, nem tökölsz, odamész, megmondod mi kell. Én lányként ezt szeretném a leginkább.

Mondjuk ha a 190 centis, 110 kilós gorillája épp mosdóban van... Na, az nem a te napod :).

2016. dec. 6. 13:08
 5/8 anonim válasza:
Figyelj arra, hogy ne hadarj, normálisan mond el. Ne a földet lest, hanem a szemébe nézz.
2016. dec. 6. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is 190 vagyok... :)
2016. dec. 6. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Aranyosak.. Bár ez a Facebook -os dolog nem igazán tetszik. Akkor már inkább azt mondanám ülj le és beszélgessünk. 22 L
2016. dec. 6. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Aranyos.. Bocs elírtam
2016. dec. 6. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!