Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogyan bírhatom tovább az ágyban?
Figyelt kérdés
szóval 18 vagyok és hát a párommal már nagyon rég együtt vagyunk távkapcsolat... és kb 1 éve már szoktunk sexelni.kb havotna egyszer vagy talán már 2 havonta egyszer egy hétig látjuk egymást és nagyon szeretjük egymást, de én nagyon gyorsan elmegyek... ritkább eset mikor ő is elmegy, ha ügyes vagyok akkor mindig pont akkor tudok elmenni mikor ő már majdnem és van olyan is hogy egyszerűen gáz amikor elmegyek, de az még ritkább. szóval a barátnőm félek hogy nem tudja milyen jó igazán sexelni, szeret NAGYON és általában ő támad rám, de kb 10-20% az esély arra hogy ő is elmenjen... tehát valami jó módszert nem tudtok ajánlani ami segitene? bevallom hogy próbálkoztam a magamhoz nyúlásával hogy minnél tovább birjam akkor a maszturbálást ami talán egy még egy 5-10-15 százalékot segített, de ha ti tudtok valamit akkor azt nagyon megköszönném.2016. dec. 3. 23:18
2/6 anonim válasza:
Ha nagyon kozel erzed magad az orgazmushoz, akkor egy kis ideig kenyeztesd csak ot. Hadd csillapodjanak a kedelyek. Neki is jo es neked is talan hasznal.
3/6 anonim válasza:
Kényeztesd tovább Őt ujjal vagy szájjal, legyen hosszabb előjátékban része így amikor arra kerül a sor akkor könnyebben el tud menni. Lehet hamarabb is mint te. Ha ez nem válik be akkor gondolj valami rossz dologra pl egy csúnya nőre és akkor hátha nem mész el gyorsan.
4/6 anonim válasza:
Amúgy igaza van az elsőnek, ha kivered előtte akkor órák hosszát is szexelhetsz a barátnőddel, nem fogsz hamar elmenni az tuti.
5/6 anonim válasza:
Úgy, hogy oda engedsz engem, te meg addig elmész kártyázni a többi óvodással. 27/f
6/6 anonim válasza:
próbáld ki a boom boom kapszulát :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!