Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma kibontottam egy óvszert....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma kibontottam egy óvszert. És nedves? A sikosító miatt az? Alapból?

Figyelt kérdés

2016. dec. 3. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem biztos felizgattad és benedvesedett
2016. dec. 3. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt javaslom még ne kezdj bele a szexuális életbe.
2016. dec. 3. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
biztosan új volt? nem egy használtat találtál?
2016. dec. 3. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

mond ha a nemiszervek és a szex ismerete jobban megy mint a gumi ismerete.

nm akarunk tőled jövőhéten egy "lenyeltem, lehetek terhes" kérdést

2016. dec. 3. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Megette a fene ha nem nedves! Akkor kidobhatod! Sőt! Már korábban is ha lejárt a használhatósága! Rá van írva.
2016. dec. 3. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor csajt intsd egy kis türelemre és várd meg még kapsz itt egy választ hogy mit tegyél.
2016. dec. 3. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:
97%

Annyira jófejek vagytok, kedves válaszolók... Egy ember se tud szegénynek értelmes választ adni...

Kérdező: igen, a síkosító miatt nedves, ez teljesen normális. Ha fiú vagy, tök jó dolog, hogy ismerkedsz az óvszerrel, javaslom, hogy próbálj fel egyet: hogy megtanuld, hogyan kell felhelyezni rendesen, és hogy kitapasztald, milyen méret megfelelő neked! Ez hasznos, mert így nem a konkrét szex előtti pillanatokban kell bénázni, és nem akkor derül ki, hogy a választott termék valójában nem jó rád (ha túl szűk, könnyen kiszakad, ha túl nagy, könnyen lecsúszik, mindkét esetben funkcióját veszti).

2016. dec. 3. 16:08
 8/8 Deflohelp ***** válasza:
100%

Igen, a síkosító miatt.

Az Extra Safe-en több van.

2016. dec. 3. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!