Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha ekkora a szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ekkora a szexuális "étvágyam"? Félek, hogy esetleg befolyásolhatja a jövőmet is.

Figyelt kérdés
19 vagyok, és olyan mértékű szexuális éhségem van, amit már lassan nem tudok befolyásolni.. ha tehetnem mindig csak szexelnék.. napi 3x-4x is.. ha úgy alakul, hogy nincs semmi 1-2napja már bolondulok meg, a falramászok. Ebből kifolyólag normális, állandó párkapcsolatra sem vagyok képes. Eddig nem zavart, de most felmerült bennem a kérdés, hogy meddig lesz ez így, illetve hogy nem lesz negatív hatása a jövőre tekintve. szerintetek? L19
2016. dec. 3. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nyugi, el fog múlni.. ennyi idősen nekem is szinte létszükséglet volt a 3-4, nekem állandó partnerem is volt hozzá. kb 2 évig ment így, aztán egyre inkább csökkent. most már általában elég 2 naponta 1x is, de van kivételes eset :)
2016. dec. 3. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért ne lennél alkalmas egészséges párkapcsoalthoz? Legtöbb barátnőmmel még fél-1 év járás után is napi 3-4x reszeltünk. :D
2016. dec. 3. 23:28
 13/13 anonim ***** válasza:
a segédeszközöket javaslom én is. nagyok jó kis motoros cuccokat lehet kapni egész olcsón.
2016. dec. 4. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!