Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/44 anonim válasza:
Anyáméra nem tudnék, az gáz. A barátnőmére szoktam, mikor megyek hozzá. Van, hogy mikor eljövök tőle, magammal viszem az egyik bugyiját.
22/44 anonim válasza:
Szinte csak arra szoktam, illetve bugyi is van rajtam, mikor maszturbálok.
24/44 anonim válasza:
anyáméra én is,főleg,ha már használta és ha sikerül meglesnem fürdés közben...
26/44 anonim válasza:
Én ma reggel miután a párom elment dolgozni. A szárítón megtaláltam két tangáját, és teljesen kész voltam. Levetkőztem, és az ágyon fekve, az egyik bugyit a farkamra, a másik tangát pedig a fejemre húztam, úgy hogy a punci része a számnál volt. Mikőzben vertem az egyik bugyival, a másikat nyalogattam. Hatalmasat élveztem, három oriási spriccet engedtem a tangába, szinte teljesen eláztattam. Utána bedobtam a mosógépbe.
28/44 anonim válasza:
Bugyis srac! " Kimeresztetted" a kisebbséget jáj! Intezivre tetted ...
29/44 anonim válasza:
az egyik pasim csinűlta az enyémmel
30/44 anonim válasza:
29-es válaszoló! S mi volt a reakciód rá? Felizgatott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!