Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Ha csupán szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ha csupán szex kapcsolatról van szó ugye érzelmek nélkül, akkor ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Egy csinos fiatal de tapasztalatlanabb csajszit,vagy egy kicsit idősebb 30-40-es nőt.Aki ugyan jól néz ki, igényes, ápolt, de ruha nélkül már nem olyan feszes mint egy tini.Az ágyban viszont istennő.

Légyszi a korotokat is írjátok le.

Köszönöm szépen!! :)

2016. dec. 2. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyiket se. Nem kell egy béna kezdő se egy lerobbant vénasszony.
2016. dec. 2. 19:09
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi értelmes válaszokat. :)

Kedves utolsó!

39 évesen baromi messze érzem magam a lerobbant vénasszony kategóriától és szerencsére egy tizest le is tagadhatnék.

De Te valószínűleg egy értelmiségi jóképű kigyúrt szexisten lehetsz a válaszodból ítélve, hogy mindkét kategóriát elutasítanád. :)

2016. dec. 2. 19:46
 13/19 anonim ***** válasza:

'De Te valószínűleg egy értelmiségi jóképű kigyúrt szexisten lehetsz a válaszodból ítélve, hogy mindkét kategóriát elutasítanád. :)"

Én a félisten szót használnám magamra. Rövid, lényegretörő jelző. Amúgy leget, hogy ez meglep téged de az életben nem csak két választási lehetőség van, két rossz közül az egyiket. Talán az is új neked, hogy itt a gykn nem minden férfi bocs hímnemű egy kiéhezett vesztes akinek mindegy csak lyuk legyen. Vagy Szerinted nekem kötelességem hason csúszni előtted és pitizni mert pinád van? Nem mondhatom el a véleményemet mert a kicsi lelkivilágodat ez érzékenyen érinti? Hát szarok rá. Nekem egy 39 éves bőven vénasszony kategória. Az meg a te szegénységi bizonyítványod, hogy itt kell vadász is a farokra és még most ia csak szexkapcsolat kell. Gondolom többre amúgy se vagy jó. És miért válasszalak téged, egy kiélt luvnyát, akinek erősen megkopott a szépsége, amikor jut fiatalabb és jobb? Nem érem be a Trabanttal ha jut Ferrari is.

2016. dec. 3. 08:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Mindkettőt :)

30F

2016. dec. 3. 09:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Részemről olyan 22 és 28 között válogatok. Azok már nem olyan kislányok agyilag, de a testük és az arcuk még nem veszített a szépségéből (már amelyik szép ugye). Persze néha lehet kivétel, de akkor inkább a fiatalabb korosztály felé. 1x volt egy 30 körüli csajom talán, de azóta se. Szerencsére én is letagadhatnék egy tizest és a korosztályom sem érdeklődik irántam. Ők már a 45+ -ra hajtanak.

F38

2016. dec. 3. 14:29
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves félisten!

Így ahogy mondod.Érzékenyen érintett amit írtál. De nem a véleményed ami rosszul esett, hanem az alpári bunkó stílusod.Nem vagyok hozzászokva,szerencsére nincsenek ilyen emberek a környezetemben.

Nem kell a piti.Elég lett volna annyit írnod,hogy bocs, de egyik változat sem jön be.A véleményedet megértem és tiszteletben tartom,hisz nem vagyuk egyformák, így az ízlésünk is különbözik.

Halvány fogalmad nincs az életemről, és így ítélkezel.

Soha nem volt szükségem arra,hogy férfiakra vadásszak.Egy privát üzenetre sem válaszoltam.

Bizonytalan vagyok egy sráccal kapcsolatban, azért szetettem volna választ kapni a kérdésemre.Sajnos most nincs lehetőségem szexen kívül komolyabb kapcsolatot kialakítani,de nem fogom részletezni miért is,mert valószínűleg abba is belekötnél.

És ha úgy gondolod,

2016. dec. 4. 11:23
 17/19 A kérdező kommentje:

Bocsi, rányomtam a küldésre.

Szóval ha úgy gondolod, hogy kiélt luvnya vagyok négy férfival a hátam mögött, ám legyen. Istenséged biztosan jól tudja.

Kívánom, hogy 39évesen Te a mostani fényedben tündököljél. Habár a korod úgy tűnik nem publikus.

Azt hiszem ez volt az első és az utolsó kérdésem ebben a témakörben, pont az ilyen tapló emberkék miatt.

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2016. dec. 4. 11:33
 18/19 anonim ***** válasza:

"Így ahogy mondod.Érzékenyen érintett amit írtál."

Sajnálom.

"Bizonytalan vagyok egy sráccal kapcsolatban, azért szetettem volna választ kapni a kérdésemre"

És szerinted pár gyks farokhuzogató válasza majd segít?

Lehet, hogy egyáltalán nem.akar szexkapcsolatot. Lehet, hogy akar csak nem veled. De te a korra meg néhány szélsőséges szexuális tapasztalatra hangsúlyoztad ki a kérdést, aminek semmi értelme.

2016. dec. 4. 21:10
 19/19 A kérdező kommentje:

Akarja a kapcsolatot.De bennem sok a kérdés mert jóval fiatalabb nálam.

És igen úgy gondolom sokat segítettek a válaszok, mivel teljesen megoszlanak a vélemények.

Azt hiszem nem ugrok bele olyasmibe, amiből nem biztos, hogy jól jövök ki a végén.

2016. dec. 7. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!