Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az év melyik részében szexeltek a legtöbbet, találtok legkönnyebben új partnereket?
Egy-két barátom azt mondja, hogy ők mindig többet szexelnek május-augusztus között, mint az év maradék háromnegyedében.
Nekem meg viszont pont hogy ilyen november-február között van, amikor a legkönnyebben találok új partnereket.
Neked ez hogy van? És azon gondolkodtál már hogy neked miért úgy, ahogy?
én nyáron.
Tavasszal kedvetlen vagyok Márciustól egészen nyár kezdetéig, ekkor nem is igazán van szexuális étvágyam csak jóval ritkábban a szokásosnál.
Utána nyár kezdetétől a nyár végéig beleértve még az Őszt is. Télen meg átmenet van a kettő között.
Nekem csak teóriáim vannak miért nyáron szexelek a legtöbbet a barátnőmmel :) Talán azért egyrészt, mert mindig alig van rajta valami ruha télhez képest... vagy talán azért, mert nyáron jobban izzadunk ezáltal több feromon kerül a levegőbe és erősebb a kémiai vonzalom.
Bár biztos vagyok abban hogy aki tényleg vonzódik a párjához az ilyen "izzadt szituációkban" - ezáltal nyáron is - nagyobb kedvel és vággyal szexel mint télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!