Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk, ha egyéjszakáztok és mondjuk sz0pásra kerül sor, akkor azt gumiban vagy anélkül csináljátok?
Figyelt kérdés
Ha egy vad idegen emberrel akadtok össze?2016. dec. 1. 12:39
11/15 anonim válasza:
általában nem, de találkoztam már lánnyal aki kérte. volt nála ízesített gumi. nem volt rossz egyébként neki se nekem meg majdnem ugyanolyan érzés volt
12/15 anonim válasza:
Imádok szopni,jópár farok sült már el a számban,de gumis még egy sem... 57/F
13/15 anonim válasza:
Amúgy mi ez amit többen is írtak, hogy alkalminál nincs szopás?
Én ilyet még sosem láttam és másoktól sem hallottam.
Pont hogy mondjuk nyalás nincs alkalminál. De úgy néz ki a dolog, hogy a lány szopik, a fiú kézzel nedvesíti, aztán dugnak.
14/15 anonim válasza:
Igen a betegség terjed addig nincs baj míg egészséges vagy, utánna megijedsz rendesen.
Vigyázzni kell lányok az 1ejszakas kalandokkal.
15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is fura lenne gumiba am, de nélküle meg veszélyes és a másikról feltételezni nem lehet semmit... lehet bármilyen jó nő, ha összefekszik mindenféle jött ment farokkal, akkor is elkaphatni tőle bármit
2016. dec. 2. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!