Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek is bejönnek a vörös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is bejönnek a vörös hajú szeplős lányok?

Figyelt kérdés

2016. nov. 30. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én sokáig nagyon odavoltam a gyári vörösekért, éltem haltam. Életem nagy szerelme is vörös volt. Aztán összetörte a szívem és azóta elmúlt ez a fajta vonzalom, azt hiszem. Meg hát van is párom, így nincs miről beszélni.
2016. nov. 30. 22:34
 12/17 anonim válasza:
Eléggé. Bár ha dühkitöréses, unalmas, kihasználó vagy buta lenne akkor nem.
2016. nov. 30. 22:50
 13/17 anonim ***** válasza:
háát, talán nagyobb %-ban, mint a barnák, de ez annyira egyén kérdése, mert hát vörösökből is van sok csúnya :)
2016. dec. 1. 02:32
 14/17 anonim válasza:

Nekem nem jönnek be, mert én is az vagyok :)

Amúgy viccet félretéve szerintem szépek a vörös nők(legalábbis akiket ismerek látásból). Srácokból is van, aki dögös. De a túl sok szeplő nekem nem jön be. Hálát adok érte, hogy nekem kevés van és az is halvány ^^

L

2016. dec. 1. 02:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszenek.
2016. dec. 1. 07:24
 16/17 anonim ***** válasza:
A legszebbek
2016. dec. 1. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem.
2016. dec. 1. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!