Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek a nők szopni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 30. 16:49
11/16 anonim válasza:
fujj.. én utálok szopni.. nem értem hogy egyesek miért szeretik...
17/L
12/16 anonim válasza:
Neked megengedett az, hogy undorodj, de ha egy lány nemet mondana a banánodra fel lenél háborodva, ugye? Én egyébként egyszerre szererek és undorodok tőle. Az íze és a sperma állaga egyszerűen gyomorforgató. Képzeld nem csak a puncinak van szaga, még akkor is, ha mossák. Viszont évezem azt, hogy a páromnak ez jó, így minden undorító dolog ellenére szívesen csinálom neki. Viszont abban megegyeztünk, hogy ne a számba menjen el.
13/16 anonim válasza:
Ez még nem is lenne baj de ráadásul van aki le is nyeli a spermát....Gusztustalan az ilyen fujjjjjjjjjjjjjj :S
14/16 RoseTyler válasza:
Mert akkor én irányítom a pasi élvezetét.
15/16 anonim válasza:
Én nem csak azért szeretem mert örömet és élvezetet szerzek a pasinak hanem mert én is élvezem hogy csinálhatom. Ugyanaz mint a pasiknál a p.ncinyalás. Szeretem a farka ízét,illatát,formáját. Az hogy lenyelem e,az hangulatfüggő. 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!