Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más fiúknál hogy van ez szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Más fiúknál hogy van ez szex közben?

Figyelt kérdés
én mikor beteszem a lánynak és kezdődik a dugás akkor kb 1-2percig érzem hogy jó de utána már semmit sem érzek csak tolom ki-be, ki-be közben látom a lány arcán,hogy neki jó,és néz rám,hogy nekem is jó e? ami kínos mert nekem nem,én már alig várom hogy vége legyen,mert nem érzek közben semmit csak mikor elélvezek.Másoknál hogy van ez? dugjátok a csajt félórán át és közben nektek is jó, ti is ugyanugy élvezitek mint a csaj?
2016. nov. 29. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Orális szexet élvezed?

Én lány létemre is ezzel küzködök, az első perceket élvezem, utána semmi (el sem élvezek, csakis az orálistól).

2016. nov. 29. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Amikor kivered magadnak akkor minden egyes huzás jol esik, élvezetes?
2016. nov. 29. 19:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Talán ha megtekergetnéd rendesen a csípődet, hogy rendesen bejárja a hüvely minden szegletét a péniszed, még éeznél is valamit. Plusz, ha a lány is belemozdulna a lökéseidbe, tekergősen. :)
2016. nov. 29. 19:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Énis pont így vagyok :/

De már feladtam, ez nem nekem való...

2016. dec. 1. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!